saljjobb.se

Kommer service naturligt för dig? Är du driven och van vid att ge support till både kunder och kollegor? Vill du utmanas och utvecklas inom säljsupport? Då har vi möjligheten för dig!

Royal Greenland är en ledande koncern inom fiskeri, förädling och försäljning av fisk och skaldjursprodukter. Dygnet runt och världen över håller en stark företagskultur, en världsomspännande säljorganisation och 2500 medarbetare Royal Greenlands hjul igång. Du kan bli en viktig del av den här spännande verksamheten med placering på vårt kontor i Malmö. Här kommer du att vara en del i vår Nordiska organisation som ansvarar för Danmark, Sverige, Norge, Finland och Baltikum.

Rollen
I rollen som säljsupport har du många kontaktytor såväl internt som externt. Internt stöttar du KAM och övriga avdelningar på företaget, såsom logistik, marknad och produktion samt har ett nära samarbete med dina kollegor på säljsupport. Du kommer ingå i ett supportteam med 7 stycken kollegor utspridda runtom i Norden och ha ett nära samarbete med den danska supporten och salessupport manager. 

I dina arbetsuppgifter ingår administration, orderhantering, att arbeta proaktivt med prognoser och kampanjer samt att hantera reklamationer. Arbetsbelastningen är varierande vilket kräver flexibilitet och effektivitet för att kunna hålla uppsatta deadlines. En stor del i arbetet är att upprätthålla en hög kvalité i alla ärenden och vara ansiktet utåt mot företagets kunder.

Du erbjuds
Ett varierande och fritt arbete där du har ett självständigt ansvar för dina uppdrag och kunder. Royal Greenland är en internationell koncern där du har möjlighet att utvecklas både som person och professionellt. Du erbjuds en gedigen introduktion i Sverige och Danmark för att snabbt bli självständig i dina arbetsuppgifter. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med start omgående.

Din profil
För att lyckas i rollen som säljsupport krävs följande:
• Några års erfarenhet av kundservice och säljsupport
• Dokumenterad systemvana i MS Office och ERP-system, företrädesvis SAP
• Kan behärska det svenska och engelska språket flytande i tal och skrift, meriterande om du kan tala och förstå danska

Som person är du naturligt kundfokuserad och trivs med kundkontakter via mejl och telefon. Du är en god kommunikatör och drivs av att arbeta strukturerat för att nå resultat och kunna ge förstklassig support till KAM och kunder. Vidare är du självgående när så behövs och en lagspelare som får företaget att utvecklas framåt.

Intresserad?
Är du vår kunds nästa medarbetare och stjärna? Då vill vi ha din ansökan redan idag. Du söker tjänsten via länken nedan. Då vi har ett löpande urval till tjänsten är det viktigt att du skickar din ansökan så fort som möjligt för att öka dina chanser att komma med i urvalsprocessen. 

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Rebecka Eklund på telefonnummer 040-6110770.

Logga

SERVICEFOKUSERAD SÄLJSUPPORT TILL ROYAL GREENLAND!

Företag Temp Team
Ort
Kategorier
Utgår

2019-09-13

Ansök nu

Dela detta jobb