saljjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Saljjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Serviceingenjör – Norr

Ort
Utgår

2022-12-24

Ansök nu

Serviceingenjör – Norr

SPM Instrument i Strängnäs utvecklar, producerar, marknadsför och säljer avancerad utrustning för tillståndskontroll av maskiner. Som en av de ledande aktörerna inom vårt område finns vi på ett sextiotal exportmarknader runt om i världen. Med en starkare produktportfölj än någonsin och med kunder i ett brett spektrum av branscher över hela världen befinner vi oss i en expansiv fas. Tillsammans med våra dotterbolag och distributörer arbetar vi med ett starkt fokus på intensifierad marknadsföring och ökad försäljning av våra unika produkter.

Serviceingenjör – Norr

Är du vår framtida arbetskamrat i SPM Instruments försäljnings- och serviceteam med ansvarsområde Norra Sverige? Om du är en lagspelare som kan planera och driva ditt eget geografiska serviceområde samt trivs med en varierande och teknisk tjänst kan du vara vår nästa kollega. Varmt välkommen med din ansökan!

Vi erbjuder

Hos oss kan du se fram emot ett stimulerande och omväxlande arbete där du planerar ditt eget arbete. Vi erbjuder en inspirerande position i ett företag med en innovativ anda och global framgång där personer med ett teknikintresse ges möjligheten att utvecklas inom en framtidsbransch.

Om tjänsten

Som serviceingenjör för distriktet Norr ansvarar du för service, installation, support samt viss användarutbildning från Sundsvall till Kiruna. Du blir en del av vår försäljnings- och serviceorganisation som rapporterar till försäljningschefen för Sverige. Du arbetar utifrån din hemort men samarbetar nära dina kollegor, både i distriktet och i övriga organisationen.

Vi ser det som ett stort plus om du har ett affärssinne för att identifiera och driva nya möjligheter att utveckla vår verksamhet ytterligare. Du kommer att bidra till att våra kunder upplever våra produkters fulla kapacitet.

Din profil

Vi söker en teamorienterad person med driv, entusiasm och en positiv inställning som vill arbeta tillsammans för företagets bästa. Du kommer att planera din egen tid och aktiviteter, varför goda planeringskunskaper är avgörande. Du kommer att resa inom distriktet och du behöver vara bekväm med att prata både tekniskt och kommersiellt på engelska vid behov.

För att bli framgångsrik i denna roll behöver du en känsla för service och teknik, genom din utbildningsbakgrund eller tidigare arbetslivserfarenhet, som gör att du kan förstå vår verksamhet och använda dina insikter aktivt för att främja våra kunders användning av våra produkter. Vi söker en person som aktivt utvecklar långvariga relationer med befintliga samt potentiella kunder och du bör ha en pedagogisk förmåga samt trivas med att tala inför grupp.

Vi värdesätter högt om du har:

  • Har erfarenhet ifrån vibrationsmätning/vibrationsanalys – till exempel i form av ISO CAT-certifiering eller arbete med SPM-system.

  • Har erfarenhet av planerat industriellt underhåll, tillståndskontroll och/eller teknisk service.

Placeringsort: Enligt överenskommelse

Är du den vi söker?

Hos N&L testar vi tidigt i rekryteringsprocessen – både på ett logiskt och personligt plan. Med hjälp av Alva Labs genomför vi en objektiv rekryteringsprocess. Testerna tar ungefär tio minuter vardera. 

Låter den här tjänsten intressant för dig? Vi berättar gärna mer! Kontakta ansvarig rekryterare Lisa Tojkander på 021-81 18 88 eller lisa@norenlindholm.se. Notera att urval sker löpande och att tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum så skicka in din ansökan så snart som möjligt.

Frågor kring tjänsten besvaras av försäljningsschef Tomas Årman via e-post:tomas.arman@spminstrument.se eller telefon 0152-225 00.

Välkommen med din ansökan!

Dela detta jobb

Serviceingenjör – Norr

SPM Instrument AB