saljjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Saljjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Serviceinriktad Customer Support till Sportway

Företag Academic Work
Ort
Utgår

2022-01-08

Ansök nu

Serviceinriktad Customer Support till Sportway

Vill du arbeta på ett ungt företag i framåtmarsch och få möjlighet att bidra till en spännande tillväxtresa? På Sportway får du chansen att tillhöra ett sportintresserat och drivet team som brinner för att ge tittare och idrottsrörelsen den bästa möjliga servicen.

Om tjänsten

Sportway är experter på att sälja och paketera TV-produktion av idrottsevenemang. Genom att installera permanenta kameror, som styrs via modern AI teknik, möjliggör Sportway livestreaming av alla möjliga sportevenemang, stora som små, för privatpersoner. Sportway är inne i en period av stark tillväxt och behöver därför stärka upp sin organisation med fyra ytterligare drivna och serviceinriktade supportmedarbetare till sitt kontor i Hammarby Sjöstad.

Sportway söker dig som är i början av sin karriär och som vill vara med på deras tillväxtresa.

Du erbjuds

 • Ett ung och snabbt växande företag som värdesätter hårt arbete och att ha roligt tillsammans
 • Ett sammansvetsat team som har nöjet att få bidra till toppklassiga helhetslösningar för idrottsrörelsen
 • Stora utvecklingsmöjligheter internationellt och inom Sverige

Arbetsuppgifter

Supporten är bemannad när sportevenemangen sänds, vilket främst är vardagskvällar samt helgdagar och helgkvällar.

Exempel på arbetsuppgifter:

 • Bemanna supporten där du via mail hanterar frågor rörande Sportways tjänst, abonnemang, betalning eller andra problem med tjänsten
 • Vara involverad i projekt där du bidrar till Sportways tillväxt
 • Övrigt vanligt förekommande kontorsadministrativa arbetsuppgifter

Du, tillsammans med dina supportkollegor, kommer att gå på ett rullande schema där du initial kommer att arbeta ca 65-70% av din arbetstid arbetar kvällar och helger och resterande tid på kontorstider under vardagar. När du arbetar kväll eller helg bemannar du supporten och när du arbetar kontorstid kommer du att stötta upp i diverse olika projekt.

Ett exempel på ett projekt är att koordinera och driva igenom nya kamerainstallationer. Det innebär att du exempelvis har kontakt med en idrottsklubb och informerar och projektleder implementationen av Sportways tjänster och håller dialog med bland annat hallägare, kommun och installatörer.

Vi söker dig som

 • Har en avslutad gymnasieutbildning
 • Har tidigare erfarenhet av att ha arbetat med service
 • Har möjlighet att arbeta vardagskvällar och helger
 • Talar och skriver flytande på både det engelska och svenska språket
 • Trivs i en roll där du arbetar med dator och telefon som ditt främsta arbetsverktyg

Det är meriterande om du:

 • Har ett sportintresse

Som person har du ett stort driv och har en förmåga att ta egna initiativ. Att alltid ge bästa möjliga service är en självklarhet för dig och du trivs att samarbeta med andra, men kan även arbeta självständigt och ”äga” arbetsuppgifter. Du är lösningsorienterad och inte rädd för att hugga i där det behövs. Avslutningsvis trivs du med att arbeta med drivna och sociala kollegor och du bjuder gärna på dig själv för att bidra till en go stämning på arbetsplatsen.

ÖVRIG INFORMATION

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stn01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

Information om företaget

Sportway är ett produktionsbolag som använder AI för att automatisera livesändning av idrott och finns i fler än 400 sportanläggningar fördelade över fem änder. Sportway samarbetar i Sverige med Svenska ishockeyförbundet och bolagets teknik används bland annat för att livesända just ishockey men även andra idrotter.

Dela detta jobb

Serviceinriktad Customer Support till Sportway

Academic Work