saljjobb.se

Serviceinriktad Kundmottagare sökes!

Ort
Utgår

2019-06-23

Ansök nu

Serviceinriktad Kundmottagare sökes!

Energihem växer och vi söker en kundmottagare.

Vi söker dig med tidigare erfarenhet från kundservice, och som har god förståelse för hur arbetsflödet ser ut i en kundmottagning.

Dina ansvarsområden och arbetsuppgifter

Energihem söker en serviceinriktad Kundmottagare som vill vara med på vår spännande resa. Du kommer ha en viktig roll i mötet med våra kunder och leverans av högkvalitativt montage och servicearbete. I rollen som Kundmottagare kommer du fungera som spindeln i nätet med varierande arbetsuppgifter på en arbetsplats där ingen dag riktigt är den andra lik. Du kommer ingå i vårt team som idag består av fem duktiga medarbetare.

Centralt för rollen som Kundmottagare är att arbeta med kundärenden, samt montageplanering, där huvudsakliga ansvarsområden innefattar att bl.a.: Självständigt driva dina egna kundärenden och arbetsorders och se till att kunderna får bästa möjliga stöd, information, rådgivning och bemötande genom hela serviceprocessen.

Personliga egenskaper

Stor vikt kommer att läggas på de personliga egenskaperna.

Vårt fokus finns hos kunderna och på att tillgodose deras behov genom ett professionellt bemötande, vi ordnar allt - alltid. Centralt för rollen som Kundmottagare är att erbjuda god service och vara lyhörd gentemot kundens behov. För att lyckas i rollen är det viktigt att du är strukturerad samt att du trivs med varierande arbetsuppgifter och stundtals högt tempo.

Vidare ser vi också att du är ansvarsfull med ett problemlösande och flexibelt arbetssätt där du kan planerar och prioriterar dina arbetsuppgifter. Då du kommer att ha många kontaktytor och agera som spindeln i nätet är det också viktigt att du är samarbetsinriktad med intresse och förmåga att hjälpa och stötta andra.

Ansökan

Vi ser fram emot att tillsätta tjänsten omgående, intervjuer kommer därför hållas löpande. Ansök redan idag eftersom urvalet sker löpande.

Maila cv och personligt brev eller ring mig direkt på +46 70-960 50 15.

Din profil

Körkort
B

Arbetslivserfarenhet

Administrativ assistent: 5 års erfarenhet eller mer

Dela detta jobb

Serviceinriktad Kundmottagare sökes!

Energihem i Sverige AB