saljjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Saljjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Serviceinriktad Säljare

Företag Elektroskandia
Ort
Utgår

2022-07-03

Ansök nu

Serviceinriktad Säljare

Vill du bli en del av en arbetsplats där vi värdesätter olikheter och lägger ett stort fokus på utveckling? Inom Elektroskandia arbetar ett gäng individer med olika styrkor och kvaliteter. Vi drivs av mottot att det är tillsammans vi blir bättre på det vi gör. Håller du med oss? Välkommen in med din ansökan redan idag!

Ort: Göteborg Anställningsform: Provanställning 6 månader därefter tillsvidare 

Vi erbjuder dig
Att få arbeta inom en global koncern där vi satsar på hållbara och långsiktiga lösningar så att vår bransch är med och bidrar till en bättre värld. Vi har styrkan i vår globala räckvidd genom Sonepar men också i lagandan och den familjära känslan inom Elektroskandia. Hos oss kan du utvecklas i din roll, med dina kollegor och med vårt företag.

Arbetsuppgifter
Som Inne/Butikssäljare fokuserar du på att sälja företagets produkter samt bistå kunder med teknisk rådgivning. Du arbetar för att ge bästa möjliga stöd för aktiv försäljning till kund i butik och per telefon. I arbetet ingår även en kontinuerlig kontakt med befintliga och nya kunder för att informera om företaget samt våra tjänster och erbjudanden. Du jobbar tillsammans med dina kollegor för att gemensamt försöka uppnå företagets uppsatta mål.

Vi söker dig med...
Gymnasiekompetens inom el/teknik, eller motsvarande erfarenhet som vi bedömer likvärdig samt erfarenhet av försäljning.

Kännedom om Elektroskandias produkter är också meriterande.

Som person är du ordningsam, driven och har en vilja att hjälpa kund och anstränger dig för att leverera bästa möjliga lösning. Du är socialt aktiv i affärsmässiga sammanhang, där du skapar kontakter och underhåller relationer. Vi se att du tar egna initiativ genom att du sätter igång aktiviteter och når resultat. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Inför en anställning hos oss på Elektroskandia genomför vi en bakgrundskontroll.

Ansökan
I våra rekryteringar arbetar vi med ett löpande urval vilket innebär att vi löpande går igenom ansökningar och bjuder in till intervjuer. Tjänsten kan därför komma att tillsättas före ansökningstiden löper ut. Sista dagen att ansöka är 2022-07-03. Har du frågor angående tjänsten eller vill veta mer om Elektroskandia är du varmt välkommen att kontakta Henrik Köster, Säljchef Region Väst, tfn. +46 31 86 93 14. Facklig kontaktperson för Unionen är Patrik Bäckström tfn. +46 40 38 51 13.

Elektroskandia Sverige AB är en del av Sonepar-koncernen som idag är världens största och ledande elgrossist. Vi marknadsför och säljer elmateriel och systemlösningar till en bred och diversifierad kundbas inom teknikområdena kraft/automation, tele/data, säkerhet, belysning, hushållsmaskiner och industriförnödenheter.  Vi äger varumärkena Cylinda och Cardi.

Besök gärna våra hemsidor: www.elektroskandia.se , www.cardi.se , www.cylinda.se samt www.sonepar.com, där finner du mer information om vår verksamhet och koncern. 

Dela detta jobb

Serviceinriktad Säljare

Elektroskandia