saljjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Saljjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Serviceinriktad student till KONES kundtjänst på dagtid i Kista!

Företag Academic Work
Ort
Kategorier
Utgår

2022-01-14

Ansök nu

Serviceinriktad student till KONES kundtjänst på dagtid i Kista!

KONE har flera år i rad utsetts till ett av världens mest innovativa företag av Forbes Magazine! Vi utökar nu vår studentpool på deltid på KONE. KONE är ledande i Sverige inom branschen för hissar, rulltrappor och automatiska dörrar. Arbetet är spännande och flexibelt och är det optimala deltidsjobbet att kombinera med dina studier!

Om tjänsten

Academic Work söker för KONEs räkning en kundtjänstmedarbetare till huvudkontoret i Kista! Du kommer att jobba 2 pass i veckan måndag-fredag och förväntas vara flexibel samtidigt som du får ett flexibelt extrajobb!

Starten är omgående och du förväntas kunna ta pass under sommarperioden, och fortsatt under höstterminen på ett ordinarie schema med 2 pass / vecka

Det är viktigt att du är tillgänglig för introduktionsutbildning till tjänsten som pågår under 4-5 halvdagar i följd.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och KONEs önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos KONE. Deras intention är att konsulten vi söker, likt de som finns där idag, kommer att bli en långsiktigt och naturlig del av arbetsstyrkan.

Arbetsuppgifter

Som kundtjänstmedarbetare kommer du ingå i en studentpool och bemanna företagets kundtjänst. Dina arbetsuppgifter kommer bestå av att via telefon ta emot felanmälningar från kunder och privatpersoner. Du kommer tillsammans med dina kollegor arbeta mot att nå företagets högt uppställda servicemål.

Du kommer till exempel att:

 • Identifiera säkerhetssituationer och hantera dessa genom att lämna lämpliga anvisningar

 • Koppla kunden till rätt person på företaget

 • Hantera ett ärende till dess att ärendet accepterats av en tekniker

Du kommer att få en gedigen introduktion på plats och ha en Teamleader som närmsta chef. Tillsammans med din teamleader kommer ni att följa upp och du har möjlighet att ständigt utvecklas!

Vi söker dig som

 • Har erfarenhet av kundtjänst där du arbetat med telefon som främsta arbetsverktyg

 • Har minst 1,5 år kvar på dina eftergymnasiala studier

 • Kan jobba minst 2 pass/vecka, halvdagar eller heldagar (vid behov)

 • Är flytande i svenska språket, så väl i tal som skrift

För att lyckas väl i rollen som servicemedarbetare hos KONE krävs det att du är fokuserad på att hjälpa deras kunder och dina kollegor. Du är en glad och positiv person som gillar att arbeta i en miljö där tempot stundtals är högt. Du kommer att ha mycket kontakt med företagskunder, privatpersoner, servicetekniker och arbetsledare vilket kräver god samarbetsförmåga. Du är en utpräglad lagspelare och har även förmågan att prestera individuellt. Vidare ser vi även att du förstår vikten av ett gott och professionellt beteende på en seriös arbetsplats.

Övrig information

 • Start: Omgående och sträcker sig under studieperioden

 • Omfattning: Deltid

 • Arbetstider: 2 pass i veckan vilka är förlagda mellan 7-17. De flesta pass är halvdagar men heldagar kan förekomma

 • Placering: Kista

Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stn01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail.

Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.

Som deltidskonsult på Academic Work blir du en del av vårt konsultnätverk och har för varje uppdrag en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig under hela din anställningsperiod. Konsultchefens uppgift är att säkerställa att du trivs på din arbetsplats men också att du utvecklas och vi arbetar aktivt för att kunna hjälpa dig vidare mot spännande tjänster såväl under din studietid som efter din examen.

Information om företaget

KONE är ett av världens ledande företag när det gäller innovativa totallösningar för installation, underhåll och modernisering av hissar, rulltrappor, portar och automatdörrar. KONE erbjuder smidiga, säkra och bekväma förflyttningar åt flera hundra miljoner människor i alla delar av världen varje dag. Vi tror på att förbättra prestationer genom att inspirera, engagera och utveckla våra medarbetare.

Dela detta jobb

Serviceinriktad student till KONES kundtjänst på dagtid i Kista!

Academic Work