saljjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Saljjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

Serviceinriktad uthyrare till Ikano Bostad!

Företag Devotum
Ort
Kategorier
Utgår

2022-12-24

Ansök nu

Serviceinriktad uthyrare till Ikano Bostad!

Vill du vara med och driva förvaltningen av vårt nya bestånd i Göteborg? Gillar du att arbeta brett på ett litet kontor?

Vi är ett värderingsstyrt företag vars värderingar baseras på sunt förnuft och enkelhet, att arbeta tillsammans och att våga gå vår egen väg. Nu söker vi en självständig, engagerad och prestigelös uthyrare av lägenheter.

”Långsiktighet, lokal närvaro och omtanke om hyresgäster och bostadsområde”, det är viktiga ledord i Ikano Bostads förvaltningsstrategi som även kommer att prägla förvaltningen av våra 600 hyresrätter i Göteborg och Partille.

 

Om Ikano Bostad
Vi är en långsiktig fastighetsägare och bostadsutvecklare som med omtanke och engagemang utvecklar hållbara stadsdelar och bostäder i Sverige och Danmark. Ikano Bostad ingår i Ikano Group, en internationell företagsgrupp startad av grundaren till IKEA. Vårt ledord är ”på schyssta villkor”, vi bryr oss om varandra, de samhällen vi verkar i och vår planet. Läs mer om oss.

Om tjänsten
Som Uthyrare är du en ytterst viktig representant för Ikano Bostad gentemot hyresgäster och övriga externa intressenter. I din roll kommer du att, i nära samarbete med Områdesansvarig förvaltare:

 • Hyra ut lägenheter, garage och P-platser 

 • Skriva och registrera hyresavtal och sköta avtalshanteringen i fastighetssystemet Vitec

 • Medverka vid kravhantering i samarbete med ekonomiavdelning 

 • Hantera intresseanmälningar, uppsägningar och lägenhetsbyten 

 • Hantera andrahandsansökningar och överlåtelser 

 • Sköta administration vid lägenhetsvisningar och besiktningar 

 • Hantera standardhöjningar och tillval 

 • Hålla löpande kontakt med Fastighetsskötare 

 • Sköta hyresgästkommunikation och information 

 • Medverka i interna förbättringsarbeten 

Din profil
Vi ser att du har:

 • Arbetslivserfarenhet som uthyrare i minst tre år på ett förvaltande bolag och erfarenhet av avtalshantering i ett fastighetssystem 

 • Goda kunskaper i Officepaketet 

 • Kunskaper inom hyresjuridik

 • Social och kommunikativ förmåga 

 • Flytande svenska i tal och skrift, goda kunskaper i engelska

 • B-körkort

Dina personliga egenskaper är viktiga för oss. Vi tror att du är flexibel, ansvarstagande och serviceinriktad. Du är strukturerad och noggrann med ett ekonomiskt sinne Du är kreativ och har ett helhetsperspektiv samt bra besluts- och initiativförmåga.

För att lyckas i rollen är du jordnära, nyfiken och trivs med att arbeta med människor med olika bakgrund och perspektiv.

Vi vill gärna ha en mångsidig kompetensförsörjning och välkomnar därför sökande som kompletterar företaget med avseende på jämställdhet och mångfald.

Vårt erbjudande
Hos oss får du arbeta självständigt och chansen att växa och utvecklas i din roll där du kommer ha mycket kontaktytor både inom verksamheten och externt.

Vi har en varm och öppen kultur där vi bryr oss om varandra, inspirerar varandra och sätter stort fokus på att leva våra värderingar; att som företag våga gå vår egen väg, arbeta tillsammans och att vägledas av sunt förnuft och enkelhet. Vi arbetar långsiktigt och alla är delaktiga i att driva utvecklingen av vår verksamhet. Vi har en arbetsmiljö där vi vågar utmana och utveckla oss själva och sättet vi jobbar på. Tillsammans kan vi skapa nya möjligheter och göra saker ännu bättre!

Ansökan
I den här rekryteringen samarbetar Ikano med Devotum. Vi granskar ansökningar och intervjuar löpande, så vänta inte med din ansökan. Du ansöker enkelt genom att skicka in ditt CV samt svara på några frågor. Referenstagning på slutkandidat är en del av rekryteringsprocessen.

Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Lina Widevall på 070-499 38 00.

Varmt välkommen med din ansökan!

Dela detta jobb

logo
Serviceinriktad uthyrare till Ikano Bostad!

Devotum