saljjobb.se

SERVICEMEDVETEN KUNDTJÄNSTMEDARBETARE MED VILJAN ATT GÖRA SKILLNAD?

Företag Unilabs
Ort
Kategorier
Utgår

2019-03-31

Ansök nu

SERVICEMEDVETEN KUNDTJÄNSTMEDARBETARE MED VILJAN ATT GÖRA SKILLNAD?

Har du servicekänsla ut i fingertopparna och ett sinne för detaljer och sammanhang? Då tror vi att du skulle stormtrivas som kundtjänstmedarbetare i vår mammografikundtjänst i Helsingborg.

VAD

Unilabs är idag Sveriges största privata leverantör av röntgen, mammografi och laboratoriemedicin där den dagliga verksamheten bedrivs med korta beslutsvägar och stor laganda. Vi söker nu kundtjänstmedarbetare som vill vara vårt ansikte både externt och internt, detta eftersom vi växer och därför har glädjen att utöka teamet.

I rollen som kundtjänstmedarbetare ingår du i gruppen som är spindeln i nätet i vår verksamhet och har kontakt med både patienter, kunder och mammografienheterna för vår mammografi. Arbetet innebär till största delen telefonkontakt med kunder och patienter. Vi har även nära kontakt med driftschef och personal på mammografienheterna. Vi bokar och kallar kvinnor på mammografihälsokontroller, och ansvarar för att fylla tidböckerna åt alla våra mammografienheter. Patienter och kunder kontaktar oss till största delen via telefon, men vi använder oss även av webombokning, mail- och chatfunktion. Vi arbetar i Sectra RIS.

"Det bästa med kundtjänst är såklart mina kolleger! Vi har roligt på jobbet, kan skratta och skoja men även vara ett järngäng när det väl gäller, här ställer vi upp för varandra! Jag trivs superbra på mitt arbete, har man en dålig dag sätter jobbet och kollegerna ett leende på läpparna och jag går hem med ett varm hjärta. Vi har alla vårt egna ansvars områden, det är en otroligt fantastisk uppgift då man verkligen känner att man gör skillnad på riktigt."

- Lina, Kundtjänstmedarbetare

Tjänster är en tillsvidareanställning på 70% med möjlighet till ytterligare 25% vikariat minst året ut.

Öppet 07:00-18:00 mån-fre, arbetstiden förläggs mellan dessa tider.

Utöver denna tjänst så söker vi även en timanställd för samma arbete, om du är intresserad av detta får du gärna vara tydlig med det i din ansökan.

VEM

På Unilabs väger inställning lika tungt som kompetens. Därför ser vi att du som person har förmågan att skapa ett förtroendeingivande möte med de personer som kontaktar oss. Du jobbar strukturerat och gillar när det är högt tempo samt har lätt att förstå och ta till dig nyheter och arbetssätt. Du har lätt för att samarbeta och tillför arbetsglädje i laget, har social kompetens, ett trevligt bemötande och känsla för service. 

Du har dessutom:

Goda kunskaper i svenska då du kommunicerar med kunder och patienter via telefon och i text.Datorvana

Vi ser att du i din ansökan motiverar varför du som person skulle passa bra hos oss, detta är något vi kommer bedöma i urvalsprocessen.

VAR

Vår mammografikundtjänst består idag av en kundtjänstchef och 11 kundtjänstmedarbetare. Vi är en grupp med god stämning och bra sammanhållning. Arbetsgruppen består av både yngre och äldre medarbetare som har ett stort engagemang i det vi gör och har roligt ihop. Vi arbetar i mindre kontorslandskap i ljusa, trevliga lokaler i gamla Nicolaiskolans lokaler i centrala Helsingborg.

Unilabs verksamheter inom radiologi och laboratoriemedicin är i dag en naturlig del av den svenska vårdkedjan. Vi möter våra patienter och kunder på sjukhus, närakuter, primärvårdslaboratorie, våra egna fristående röntgenenheter och mottagningar. Av våra totalt 10 000 medarbetare i Europa, arbetar drygt 1000 i Sverige. Läs gärna mer om oss på www.Unilabs.se

INTRESSERAD?

För frågor om tjänsten kontakta Kundtjänstchef Mia Olsson Mia.Olsson@unilabs.com alternativt vårt rekryteringsteam på career@unilabs.com.

Ansök via knappen "ANSÖK HÄR" längst ned eller till höger på sidan.

Vi tar gärna emot din ansökan så snart som möjligt och vi kallar till intervju löpande.

Dela detta jobb

SERVICEMEDVETEN KUNDTJÄNSTMEDARBETARE MED VILJAN ATT GÖRA SKILLNAD?

Unilabs