saljjobb.se

Serviceminded kundservicemedarbetare

Företag Elektroskandia
Ort
Kategorier
Utgår

2021-05-31

Ansök nu

Serviceminded kundservicemedarbetare

Vill du bli en del av en arbetsplats där vi värdesätter olikheter och lägger ett stort fokus på utveckling? Inom Elektroskandia arbetar ett gäng individer med olika styrkor och kvaliteter. Vi drivs av mottot att det är tillsammans vi blir bättre på det vi gör. Håller du med oss? Välkommen in med din ansökan redan idag!

Ort: Sollentuna Anställningsform: Visstidsanställning

Är du en person med hög servicekänsla? Beskriver du dig själv som en kommunikativ och problemlösande person? Nu söker vi två nya medarbetare till Cylinda Kundservice. Vill du tillhöra ett härligt team som arbetar med förstklassig service gentemot våra kunder? Välkommen med din ansökan redan i dag!

Vi erbjuder dig
Att få arbeta inom en global koncern där vi satsar på hållbara och långsiktiga lösningar så att vår bransch är med och bidrar till en bättre värld. Vi har styrkan i vår globala räckvidd genom Sonepar men också i lagandan och den familjära känslan inom Elektroskandia. Hos oss kan du utvecklas i din roll, med dina kollegor och med vårt företag.

Arbetsuppgifter
I denna roll kommer du att agera support huvudsakligen via telefon och e-post vid inkommande ärenden från kunder. Det kan exempelvis röra sig om registrering av serviceärenden, hantera reservdelsbeställningar eller besvara frågeställningar om leveranser och fakturor. Tjänsten är en visstidsanställning på ett år. 

Vid start kommer du få en kortare utbildning och det kommer även finnas kollegor på plats att fråga om det är något du undrar över. Här hos oss på Cylinda arbetar ett härligt gäng med en god sammanhållning och högt i tak. Tillsammans utgör vi - De omtänksamma vardagshjältarna!

Vi söker dig som: 

  • Tidigare erfarenhet av att använda PC som ett arbetsverktyg
  • Flytande svenska i tal och skrift
  • Meriterande om du tidigare har arbetat i kundservice och använt telefon som arbetsverktyg

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper i denna rekrytering och ser gärna att du som söker är strukturerad och inger förtroende till både kollegor och kunder. Vidare är det viktigt att du har lätt för att samarbeta och är lösningsorienterad i ditt arbete.

Ansökan
I din ansökan vill vi att du ger exempel på en situation där du genom ett lösningsorienterat tillvägagångssätt gett bästa möjliga service. Vad var problemet? Hur agerade du och vad blev resultatet?

I våra rekryteringar arbetar vi med ett löpande urval vilket innebär att vi löpande går igenom ansökningar och bjuder in till intervjuer. Tjänsten kan därför komma att tillsättas före ansökningstiden löper ut. Inför anställning hos oss genomför vi en bakgrundskontroll. Sista dagen att ansöka är 20210531.

Har du frågor om tjänsten eller vill veta mer om Cylinda är du varmt välkommen att kontakta Conny Thelberg, +46 892 35 29. Fackliga kontaktpersoner för Unionen är Patrik Bäckström.

Inför en anställning hos oss på Elektroskandia genomför vi en bakgrundskontroll. Varmt välkommen in med din ansökan!

Dela detta jobb

Serviceminded kundservicemedarbetare

Elektroskandia