saljjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Saljjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
Logo

Servicerådgivare

Företag Holmgrens Bil AB
Ort
Utgår

2022-11-27

Ansök nu

Servicerådgivare

Vi söker en servicerådgivare till Holmgrens Fritid i Öggestorp

"Vi bryr oss" är vår värdegrund och den genomsyrar allt vi gör på Holmgrens Fritid. Den står för hur vi bemöter våra kunder och varandra. Våra ledstjärnor i vardagen är Glädje, Respekt, Ansvar och Sparsamhet. 

Våra mest framgångsrika medarbetare har en stark drivkraft att hjälpa kunder och kollegor att hitta bra lösningar. Utöver det är våra mest framgångsrika medarbetare teamspelare som skapar arbetsglädje och har ett högt fokus på resultat och affärsmässighet. 

Om dig
Vi söker dig som på ett naturligt sätt har sinne för att skapa goda relationer och resultat utöver det vanliga. Genom lyhördhet och en uppriktig nyfikenhet finner du rätt lösningar för kundens behov. Ordning och struktur är viktigt för dig och du har en hög administrativ förmåga med ett starkt fokus på deadlines och mycket god datorvana. Du är nyfiken, snabblärd, driven, initiativtagande, lösningsfokuserad, självgående med en hög grad av ansvarstagande. Din attityd är serviceinriktad och positiv.

Om jobbet
Som servicerådgivare på Holmgrens Fritid får du följa med på en resa där du med ditt driv, initiativförmåga och engagemang får möjlighet att hjälpa kunden till ett tryggare liv. Tillsammans med kollegorna i teamet skapar du en atmosfär i kundmottagningen som imponerar på våra kunder. 

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att vara ett ansikte utåt till våra kunder som besöker anläggningen i Öggestorp där vi säljer och servar husbilar och husvagnar. Du möter kunder över disk eller via telefon.     

Du planerar den dagliga driften i verkstaden samt hanterar garantier och försäkringsärenden. Du ansvarar för att verkstaden har rätt delar för sina arbeten och följer upp alla gjorda beställningar för att säkerställa att alla delar är hemma i god tid.

Vi arbetar i olika datasystem varav affärssystem med bokningskalender är Verendus. 
Önskvärt om du har erfarenhet av Cabas.

Det är klart meriterande om du har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. 

Tjänsten är heltid tills vidare och inleds med sex månaders provanställning.

Ansökan
Ansök senast 27 november 2022.  Vi arbetar löpande med urvalsprocessen, så vänta inte med att ansöka då tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdatum. Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta VD Mats Johansson via 070-431 73 72.

Välkommen med din ansökan!

Dela detta jobb

Logo
Servicerådgivare

Holmgrens Bil AB