saljjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Saljjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Servicerådgivare till Autoexperten / Stockholm

Företag KG Knutsson AB
Ort
Kategorier
Utgår

2021-12-12

Ansök nu

Servicerådgivare till Autoexperten / Stockholm

Autoexperten är en rikstäckande butiks- och bilverkstadskedja och är en ledande aktör på den svenska fordonsmarknaden med cirka 50 butiker och 400 anslutna verkstäder och mer än 4.500 företagskunder. Att välja en Autoexpertenansluten bilverkstad gör att du som kund kan känna dig trygg och säker, oavsett vilken verkstad du väljer. Vi på Autoexperten jobbar för att få bilar att leva längre och det gör vi genom att underhålla, serva och reparera. Vi har dessutom en trygghet och styrka med KG Knutsson AB i ryggen.

Autoexperten är också ett affärsområde inom KG Knutsson AB som har helheten inom tillbehör, reservdelar, verkstadsutrustning och tjänster inom fordonsbranschen. Affärsområdet Autoexperten driver butikskoncept, verkstadskoncept, servicecenter och försäljning mot den fria fordonseftermarknaden. KG Knutsson AB kan erbjuda en intressant  miljö där du får jobba med innovativa produkter och lösningar i en omvärld och bransch som ständigt förändras. Förutom i Sverige finns KGK även i Norge, Finland, Estland, Lettland och Litauen. Drygt 950 medarbetare och en omsättning på ca 4 miljarder kronor gör bolaget till en stabil aktör. Läs mer om oss på www.autoexperten.se / www.kgk.se eller på våra sociala medier.

Vi söker dig som älskar mötet med människor, brinner för service & vill göra det lilla extra för dina kunder.  Vidare har du ett intresse för bilar och ett tekniskt intresse. Autoexperten vill förstärka laget och nu har du möjlighet att komma till denna ansvarsfyllda tjänst!

Som servicerådgivare arbetar du i Backoffice vilket innebär personlig kontakt med kunder. Dator och telefon kommer att vara dina främsta arbetsverktyg tillsammans med en stor portion kundhantering. Ingen dag är den andra lik och det är därför viktigt att du trots oväntade situationer och ett högt arbetstempo kan bibehålla kvalitét på dina arbetsuppgifter samt ett gott bemötande både mot kund och mot dina kollegor. Du tar emot våra kunder och rådgör med dem gällande service och reparation, samt bokar in deras beställningar på verkstaden.

Arbetsuppgifter består till står del av

  • Arbetar i ärendehanteringssystem

  • Offerthantering

  • Samarbete med verkstaden

  • Lösa framkomliga ärenden från kunder, återkopplar tillbaka till kunder

  • Administration exempel fylla digitala serviceboken efter utförd service

  • Förmedla bilar till våra verkstäder genom Fleetkunder

  • Rullande skiftarbete dag, kväll samt helger (07:00-22:00)

Personliga egenskaper
För att trivas i rollen bör du tycka om att arbeta i ett högt tempo och i ett företag med högt uppsatta mål. Du är lösningsorienterad och initiativtagande, vilket gör att du har en stor förmåga att arbeta självständigt likväl som i en grupp. Att ge service i världsklass är en självklarhet för dig likväl som att kunden alltid är i fokus.

Kompetenskrav
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet som Servicerådgivare och har teknisk och industriell erfarenhet och intresse. Vidare har du god förståelse för hur servicemarknaden och dess processer fungerar och du har ett stort intresse för bilar. Du talar svenska och engelska obehindrat och har goda kunskaper i offerthantering.

Vi erbjuder
Hos oss värdesätter vi en arbetsmiljö där vi har roligt och utvecklas tillsammans som team, där vi stöttar och peppar varandra samt att vi inte är rädda för att kavla upp armarna när så behövs. Du kommer att ingå i en grupp med härliga kollegor. En spännande bransch i ständig förändring.

Varmt välkommen med din ansökan!
För frågor kontakta: Sven Wiklund Servicechef eller Saara Terho Servicetekniker. Du når oss via växeln på nummer 08-92 30 00. För mer information om Företaget besök/ Ansök via länken. www.kgk.se 

Omfattning: Heltid, månadslön, tillsvidare  
Placering: Sollentuna/Häggvik
Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.

Bakgrundskontroll

Som slutkandidat i vår rekryteringsprocess kommer du bli bakgrundskontrollerad förutsatt ditt medgivande. Vänligen se över ditt CV innan ansökan. Vi samarbetar med 2Secure som är ett säkerhetsbolag och en internationell aktör inom bakgrundskontroller.

Dela detta jobb

Servicerådgivare till Autoexperten / Stockholm

KG Knutsson AB