saljjobb.se

Servicetekniker/Innesäljare STI

Företag Cramo
Ort
Kategorier
Utgår

2020-04-04

Ansök nu

Servicetekniker/Innesäljare STI

Vi söker nu en Servicetekniker/Innesäljare med passion för kvalité och service till vår depå i Kiruna. Genom att jobba tillsammans och alltid ha kunden i fokus kommer vi att förbättra och utveckla verksamheten tillsammans och på så sätt forma framtiden för Cramo.

I rollen som Servicetekniker/Innesäljare kommer du både arbeta med uthyrning och returhantering av våra produkter. Det innebär att följa upp pågående uthyrningar, ta emot beställningar, boka och samordna transporter. Du kommer att utifrån kundens behov och din kunskap ge service, råd och information om Cramos produkter. Returhantering handlar om att du lastar och lossar maskiner, tar emot returer och genomför skadekontroller, rengör och funktionskontrollerar maskiner samt utför vissa reparationer. Du kommer att arbeta med hela vårt uthyrningssortiment som består av byggmaskiner, liftar och anläggningsmaskiner.

Vem är du?

Vi söker dig som motiveras av att göra jobbet lite bättre än igår, och som vill utvecklas och lära sig nya saker. Vi lägger stor vikt vid din inställning och vilja att göra ett bra jobb tillsammans med dina kollegor.

  • Du har genomgått gymnasieutbildning eller motsvarande, gärna med inriktning teknik, transport, maskin eller bygg.
  • Du har god datorvana och B-körkort.
  • Du har goda kunskaper i svenska och engelska.
  • Det är meriterande om erfarenhet att servicerelaterat arbete.

Du är praktisk lagd och har ett utpräglat servicesinne. Vi förväntar oss inte att du skall ha kunskap om våra nischade produkter men värdesätter nyfikenhet och vilja att lära sig och utvecklas tillsammans med oss.

Vi undanber oss vänligt men bestämt samtal från rekryteringsföretag och annonsförmedlare.

Cramo grundades 1953 och är Sveriges största och Europas näst största företag inom uthyrning av maskiner, utrustning och hyresrelaterade tjänster. Moderbolaget i koncernen, Cramo Oyj, är börsnoterat på Nasdaq Helsinki Ltd. Verksamheten omfattar såväl korttidsuthyrning av enstaka maskiner som totalåtaganden i större projekt, fullserviceåtaganden på flerårsavtal och outsourcinglösningar.

Cramo AB har ca 900 medarbetare och ca 90 depåer runtom i landet.

Johan Valkeapää | Kontaktperson

 Skicka email  +46 70 550 48 96

Dela detta jobb

Servicetekniker/Innesäljare STI

Cramo