saljjobb.se

logga

Simumatik söker Teknisk säljare inom automation till Skövde

Ort
Utgår

2021-10-07

Ansök nu

Simumatik söker Teknisk säljare inom automation till Skövde

Företagsinformation
Simumatik AB föddes 2018 och har sedan dess utvecklat innovativa mjukvarulösningar som frigör molnets fulla potential. Hittills har företaget vuxit till över 10 anställda, bestående av programmerare, produktutvecklare, ingenjörer och marknadsförare. Teamet har djup kunskap och erfarenhet av kärnteknologier för robotar och robottillämpningar. Simumatik har över 20 års erfarenhet av att utveckla virtuella verktyg för driftsättning för industri och utbildning. Huvudkontoret ligger i Science Park i Skövde. Läs gärna mer om oss på www.simumatik.se

Tjänstebeskrivning
Vill du vara med på vår utvecklingsresa? Gillar du teknik och vill arbeta med kunder och distributörer över hela världen? Har du erfarenhet av teknisk försäljning och är en driven och engagerad person, så är du kanske vår nya kollega!

I rollen som teknisk säljare hos oss kommer du att spela en nyckelroll i Simumatiks fortsatta framgång. Du kommer att ansvara för försäljning av till såväl nya som befintliga kunder. Du levererar hela säljcykeln, från prospektering till signerade avtal och ansvarar för att skapa och bibehålla mycket goda kundrelationer. Rollen innebär även att arbeta nära våra distributörer och vara med och utveckla vårt distributörsnätverk, både i Sverige och utomlands. Du kommer även att planera och delta på olika mässor. Du kommer ibland besöka kunder och distributörer runt om i världen men mycket av försäljningen sker digitalt.

Kvalifikationer
För att lyckas i rollen tror vi att du har erfarenhet av försäljning inom B2B, gärna från industrin. Du har god teknisk kunskap och förståelse och kan obehindrat sätta dig in i kundens vardag. Har du erfarenhet inom automation ser vi det som meriterande.

Som person har du ett starkt driv och en hög egen motivation och du älskar försäljning. Du är förtroendeingivande, engagerad och professionell och har ett starkt affärsfokus. Du har förmåga att lyssna och är bra på att skapa och bevara relationer. Vi ser gärna att du är nyfiken och gillar nya utmaningar. Du ser fördelarna med att arbeta i ett mindre företag, där du har möjlighet att vara med och påverka och bygga upp en verksamhet. Är du dessutom en trygg och prestigelös person som trivs att arbeta i ett företag med stort personligt engagemang, är detta rätt tjänst för dig!

Tjänsten kräver att du uttrycker dig obehindrat i tal och skrift på engelska och svenska. Du har goda datakunskper och B-körkort.

Vad erbjuder vi dig?
Simumatik är ett starkt entreprenörspräglat företag med korta beslutsvägar och lyhördhet för nya idéer. Du kommer att ingå i ett kompetent team med arbetsglädje och långsiktiga kundrelationer i fokus. Vi erbjuder dig ett spännande jobb med varierande arbetsuppgifter, där du blir en viktig del av företaget och vår framtida utveckling.

Låter det intressant?
Vår samarbetspartner i den här rekryteringen är rekryteringsföretaget Premier. Har du frågor, så tveka inte att ringa rekryteringschef Malou Lundgren tel. 0733-200 880 eller skicka ett mail, malou.lundgren@premier.se. Din ansökan skickar du in via Premiers hemsida, www.premier.se snarast, dock senast 8 oktober 2021. I den här rekryteringen kommer vi arbeta med löpande urval, så skicka gärna din ansökan idag.

Med anledning av nya dataskyddsförordningen GDPR, ber vi dig att utesluta de sista fyra siffrorna i ditt personnummer samt eventuella referenskontakter i din ansökan/CV.

Välkommen med din ansökan!

Om Premier:
Premier är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som har varit verksamt sedan 1993. Vi har verksamhet i 7 städer och är idag ca 500 anställda. Vi är en helhetsleverantör vad gäller personal inom ekonomi, försäljning/marknad, industri, lager/logistik, teknik, HR, inköp och administration. Vår målsättning är att alltid försöka överträffa våra kunders och medarbetares förväntningar och att erbjuda både våra kunder och sökande bästa möjliga bemötande. Premier ska lämna kvar en känsla av en overkligt bra upplevelse. Helt enkelt.

Kontaktperson(er)
Malou Lundgren
malou.lundgren@premier.se
0733-200880

Anställningsomfattning
Heltid

Anställningsform
Tillsvidareanställning

Tjänstgöringsort
Skövde

Publiceringsdatum
02 September 2021

Dela detta jobb

logga
Simumatik söker Teknisk säljare inom automation till Skövde

Premier Service AB