saljjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Saljjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logga

Skrotfrag AB söker en Säljare till Region Väst

Ort
Kategorier
Utgår

2023-02-28

Ansök nu

Skrotfrag AB söker en Säljare till Region Väst

Om företaget
Familjeföretaget Skrotfrag AB grundades redan 1972, med affärsidén att samla in skrotbilar och bearbeta dessa för återvinning, med hjälp av en mobil bilpress. Verksamheten har utvecklats och förfinats genom åren. I dag har Skrotfrag tre produktionsanläggningar, Agnesberg, Oskarshamn och Sjövik, samt 22 filialer, samtliga belägna i mellersta och södra Sverige. I dag är företaget en av de ledande aktörerna inom återvinning av järn och metaller, men även en aktör för övriga resurstillgångar. Skrotfrag har närmare 160 medarbetare och omsätter 1.5 Mdkr. Besök gärna vår hemsida på https://skrotfrag.se.

Dina arbetsuppgifter
Är du en person som vill vara med och bidra till en mer hållbar framtid? Har du dessutom relationskapande försäljning som drivkraft? Då är du kanske vår nya medarbetare? I takt med företagets utveckling söker vi nu en affärsinriktad och lösningsorienterad säljare som vill vara med och driva den fortsatta tillväxtresan. I din roll ansvarar du för hela försäljningsprocessen från första kontakt till offerthantering och avslut. Dessutom kommer du att etablera och utveckla kundrelationer samt skapa kvalitativa helhetslösningar åt våra kunder.

Du rapporterar till regionchef Väst samt kommer vara en del av ett centralt säljteam som koordinerar säljaktiviteter över hela bolaget. Du besöker dina kunder som finns i regionen, vilket innebär att resor förekommer i tjänsten.
 

Din profil
Vi söker dig som tidigare har arbetat som säljare, alternativt har erfarenhet av entreprenadföretag eller arbetat affärsinriktat i liknande befattningar. Vi ser gärna att du har erfarenhet inom branschen och känner dig trygg i att utbilda kunder. Har du erfarenhet av olika materialslag eller erfarenheter av att jobba mot tillverkande industri samt fordonsbranschen är det meriterande.

Som person är du positiv, nyfiken, innovativ och har ett mycket gott affärsmannaskap. Du är drivande i din roll och bygger goda relationer både internt och externt genom att vara lyhörd och lösningsfokuserad. Du har en god kommunikativ förmåga i kombination med ett ödmjukt kravställande och prestigelöst sätt att vara.

Du är van att använda svenska och engelska professionellt i både tal och skrift, samt har goda kunskaper i Officepaketet då detta krävs för att klara av alla delar av jobbet. Vidare har du även körkort B vilket är ett krav.

Vad erbjuder vi dig?
Skrotfrag AB är ett företag i branschen med en lång historia och en spännande framtid framför sig. Vill du vara en del av det så erbjuder vi dig ett stimulerande jobb, där du i din roll blir en viktig del av företaget och vår framtida utveckling. För att trivas hos oss bör du tycka om att arbeta under utpräglad entreprenörsanda och frihet under ansvar. Sist men inte minst får du även möjlighet att vara en del av ett socialt ansvarstagande familjeföretag.

Låter det intressant?
Då ser vi gärna att du skickar in en ansökan redan idag!
Vår samarbetspartner i den här rekryteringen är rekryteringsföretaget Premier. Har du frågor, så tveka inte att ringa rekryterare Therese Olofsson, 0702-20 51 31. Din ansökan skickar du in via Premiers hemsida, www.premier.se snarast, dock senast 2023-01-02. I den här rekryteringen kommer vi arbeta med löpande urval.

Med anledning av dataskyddsförordningen GDPR, ber vi dig att utesluta de sista fyra siffrorna i ditt personnummer samt eventuella referenskontakter i din ansökan/CV.

Välkommen med din ansökan!

Om oss
Premier är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som har varit verksamt sedan 1993. Vi har verksamhet på 7 orter och är idag ca 400 anställda. Vi är en helhetsleverantör vad gäller personal inom försäljning/marknad, ekonomi, industri, lager/logistik, teknik, HR, inköp och administration. Vår målsättning är att alltid försöka överträffa våra kunders och medarbetares förväntningar och att erbjuda både våra kunder och sökande bästa möjliga bemötande. Premier ska lämna kvar en känsla av en overkligt bra upplevelse. Helt enkelt.

Dela detta jobb

logga
Skrotfrag AB söker en Säljare till Region Väst

Premier Service AB