saljjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Saljjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logga

Social Media Manager till Dogman

Ort
Utgår

2021-12-10

Ansök nu

Social Media Manager till Dogman

AB Dogman är en av Nordens ledande aktör inom husdjurstillbehör och importerar, distribuerar och marknadsför produkter inom husdjurssegmentet samt häst och ryttare. Vi utvecklar vårt sortiment inom våra varumärken Dogman och Jacson med visionen om att skapa ”Det Bästa Valet för Bästa Vännen”. Dogman finns idag representerade med bolag i Sverige, Norge, Danmark och Finland och år 2020 uppgick omsättningen till 400 MSEK med god lönsamhet. Dogman är grundat 1965 och är cirka 180 anställda och ägs av BrA Invest.

I september 2017 förvärvade Dogman sina första butiker för att starta en egen butikskedja. Idag är vi 32 butiker i Sverige och Norge. Under sommaren 2019 lanserades e-handel under eget varumärke. E-handel som affärsområde startade två år tidigare då en mindre norsk aktör förvärvats.

Dogman har sedan 2015 samarbetat med företaget Great Place to Work i strävan om att bli Sveriges bästa arbetsplats inom jämförbara branscher. De tre senaste åren har Dogman blivit certifierade enligt Great Place to Works internationella standard och klassas som en av Sveriges bättre arbetsplatser.

Arbetsuppgifter

Vi söker en Social Media Manager som vill vara med att stärka identiteten och tonaliteten kring Dogman och tillhörande varumärken. Vi letar efter någon som brinner för att planera, skapa, producera och publicera slagkraftigt material i form av både stilla och rörligt material anpassat för Dogmans samt varumärket Jacsons sociala plattformar. Du kommer att arbeta på vår kreativa marknadsavdelning tillsammans med ett härligt team för att se till att grafiska profilen och kommunikationskraven möts.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

 • Ta fram och underhålla strategi och kommunikation för Dogmans sociala medier 

 • Säkerställ att hela Dogman koncernen arbetar efter uppsatta strategier på SoMe

 • Ansvarig för bolagets sociala plattformar

 • Arbeta fram content som går i linje med varumärkenas kommunikationsstrategi och vision tillsammans med Marketing-avdelningen

 • Producera kommersiellt, kreativt och konverterande innehåll anpassat för sociala medier

 • Återrapportering och sammanställning utifrån kampanjer och KPI:er (samt likvärdiga mätpunkter) som du sätter tillsammans med vår Marknadschef

 • Arbeta med sociala annonsplattformar som tex Facebook Ads

 • Ha hand om influencer marketing

Anställningsform: Vikariat 12 månader
Sysselsättningsgrad: 100%
Rapportering sker till: Marknadschef
Placering: Åstorp
Tillträde: Enligt överenskommelse. Vi tillämpar löpande urval.

Vem är du?

Vi letar efter dig som har kompetens och intresse för digital utveckling samt trender inom Sociala Medier. Du har erfarenhet av att ta fram strategier, ett starkt affärssinne och god förståelse för hur Sociala Medier påverkar hela verksamheten. Du har arbetat i en liknande roll tidigare och erfarenhet av att arbeta i sociala annonsplattformar, såsom Facebook Ads Manager.

Du får möjlighet att arbeta i en av landets just nu mest växande branscher tillsammans med kompetenta och härliga medarbetare. Du tycker om att vara den självständiga länken mellan flera olika parter med ett stort eget ansvar inom ditt område. Du känner ägandeskap för dina uppgifter och tycker om att jobba i en resultatorienterad miljö med tydliga mål. Du vet hur man skapar struktur i en omväxlande vardag.

Som person uppskattas du för ditt positiva och lösningsorienterade sätt och för att du inser vikten av att upprätthålla goda relationer. Du har stor fördel av att du är noggrann, driven och skicklig när det gäller planering och skapa material som

Om du har något husdjur eller insikt i hästvärlden ser vi det som mycket positivt. 

Vi söker dig som har:

 • Har minst tre års erfarenhet inom Social Media eller liknande roll inom marknadsföring, PR eller kommunikation.

 • Högskoleutbildning el. motsvarande 

 • Har god förmåga att strukturerat projektleda så att alla i projektgruppen såväl som externa samarbetspartners ges möjlighet att göra ett bra jobb.

 • Har god samarbetsförmåga

 • Är strukturerad och analyserande; mäter och följer upp alla insatser löpande för ökad kunskap om vad som fungerar.

 • Goda kunskaper inom relevanta program som krävs för att kunna producera digitalt innehåll (Adobe Photoshop, Lightroom, Canva, Sprout eller liknande).

 •  Goda kunskaper i Microsoft paketet

Ansökan

Känner du igen dig i beskrivningen ovan? I så fall är du varmt välkommen med din ansökan. Du ansöker via vår hemsida https://karriar.dogman.com/ Observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post.

Vi tillämpar löpande urval och tillträde är snarast. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Magnus Palmér, marknadschef, på magnus.palmer@dogman.se alternativt 0736 33 75 14.

Välkommen med din ansökan!

Dela detta jobb

logga
Social Media Manager till Dogman

Roi Rekrytering Sverige AB