saljjobb.se

Sokigo söker kundservicemedarbetare med fokus på våra lösningar inom bygglovshantering

Företag Sokigo AB
Ort
Utgår

2021-05-01

Ansök nu

Sokigo söker kundservicemedarbetare med fokus på våra lösningar inom bygglovshantering

Är du en prestigelös, serviceinriktad problemlösare med datorvana och god administrativ förmåga? Då kan du vara den vi söker till vårt kundserviceteam!

Vår bransch innebär ständig utveckling av system, vilket kräver att du som person är anpassningsbar och har ett positivt förhållningssätt till förändringar och nya arbetssätt.

Rollen i korthet

  • Hantera och lösa supportärenden

  • Skapa FAQ

  • Utföra mindre konsultuppdrag

  • Eventuellt hålla utbildning

Att arbeta inom kundservice på Sokigo

Som kundservicemedarbetare kommer du att arbeta självständigt, men ingå i ett större team av medarbetare som tillsammans arbetar för att leverera en högklassig service till våra kunder.

I denna roll jobbar du framför allt med att hjälpa våra kunder genom support och konsulting, men även utbildning, IT-tekniskt kundstöd, testning och demonstrationer kan förekomma.

Vem är du?

Vi tror att du som person är driven och har god förmåga att samarbeta med andra människor. Du tycker om att sätta dig in i en kunds problem och se till att problemen blir lösta. Du trivs med att arbeta självständigt och är serviceinriktad. Du har flera års datorvana, god administrativ förmåga och uttrycker dig väl på svenska i tal och skrift.

Det är meriterande om du tidigare har arbetat med våra produkter ByggR, Atom, Visuell Styrning, Nova eller dess moduler.

Om Sokigo

Sokigo är Sveriges största leverantör av systemlösningar för den kommunala marknaden. Vi är ett ambitiöst företag som brinner för långvariga relationer och att skapa lönsamhet för våra kunder. Som anställd hos oss får du kompetensutveckling, fast lön, pensionsförsäkring, friskvårdsbidrag och andra förmåner. Du får jobba med 160 trevliga och engagerade arbetskamrater runt om i landet. Sokigo är en del av koncernen Addnode Group.

Placeringsort

Din arbetsplats hittar du på vårt kontor i Sundbyberg.

Vi undanber oss kontakter från rekryterare.

Dela detta jobb

Sokigo söker kundservicemedarbetare med fokus på våra lösningar inom bygglovshantering

Sokigo AB