saljjobb.se

Sokigo söker medarbetare till vårt kundservice-team

Företag Sokigo AB
Ort
Utgår

2021-05-01

Ansök nu

Sokigo söker medarbetare till vårt kundservice-team

Vi behöver stärka vårt team och söker nu dig som är serviceinriktad, ansvarstagande och gillar att bemöta kunder. För att passa in i rollen ska du trivas med att tala i telefon och i många fall vara den första kontakten ut mot våra kunder. Att lägga stor vikt på kundnöjdhet, prioritera kunden och gilla problemlösning är viktigt i denna roll.

Rollen i korthet:

  • Ansvara för vårt svarsställe, telefon och e-post

  • Administrera nya inkommande ärenden

  • Följa upp och komplettera pågående ärenden

  • Lösa ärenden och återkoppla till kund

Att arbeta inom kundservice på Sokigo

För att trivas hos oss bör du ha lätt för att skapa nya relationer och låter gärna din goda energi smitta av sig på både kunder och kollegor. Vår bransch innebär ständig utveckling av våra system vilket kräver att du som person är anpassningsbar, självständig och har ett positivt förhållningssätt till förändringar och nya arbetssätt.

I rollen som kundservicemedarbetare kommer du att arbeta självständigt, men ingå i ett större team av medarbetare som tillsammans arbetar för att leverera en högklassig service till våra kunder. Dina främsta arbetsuppgifter är att hjälpa våra kunder med att besvara olika frågor samtidigt som du ger kunden en god serviceupplevelse.

Vem är du?

Vi ser gärna att du har god datorvana och administrativ förmåga. För att lyckas i rollen ser vi även att du är noggrann, arbetar strukturerat och är van vid att hantera flera arbetsuppgifter samtidigt.

Tjänsten innebär mycket kommunikation, det är därför av vikt att du kan uttrycka dig tydligt och enkelt på svenska i tal och skrift. Du inger förtroende samt är ansvarstagande och professionell i dina kundmöten. Tidigare erfarenhet av kundservicearbete ser vi som meriterande men är inget krav.

Om Sokigo

Sokigo är Sveriges största leverantör av systemlösningar för den kommunala marknaden. Vi är ett ambitiöst företag som brinner för långvariga relationer och att skapa lönsamhet för våra kunder. Som anställd hos oss får du kompetensutveckling, fast lön, pensionsförsäkring, friskvårdsbidrag och andra förmåner. Du får jobba med 160 trevliga och engagerade arbetskamrater runt om i landet. Sokigo är en del av koncernen Addnode Group.

Placeringsort

Du kommer ha din arbetsplats på vårt kontor i Sundbyberg.

Ansökan

Har du några frågor? Tony Roms, tony.roms@sokigo.com, kundservicechef på Sokigo.

Vi undanber oss kontakter från rekryterare.

Dela detta jobb

Sokigo söker medarbetare till vårt kundservice-team

Sokigo AB