saljjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Saljjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Sommarjobb 2023 ICA Supermarket Cityhallen, Vingåker

Företag Yobber AB
Ort
Kategorier
Utgår

2023-04-30

Ansök nu

Sommarjobb 2023 ICA Supermarket Cityhallen, Vingåker

OM OSS
ICA Supermarket Cityhallen i Vingåker rekryterar sommarjobbare! Vänta inte med att skicka in din ansökan till sista ansökningsdag, vi rekryterar löpande och det är många som vill sommarjobba hos oss.

DINA ARBETSUPPGIFTER SOM SOMMARJOBBARE
I dina arbetsuppgifter ingår det att arbeta i kassan, varuplock och utlämning av matkassar. Om en kund har en fråga om sortiment eller var man kan hitta en vara ska du såklart hjälpa kunden att hitta vad de letar efter.

DU SOM SOMMARJOBBARE
För att trivas hos oss bör du vara en glad och serviceinriktad person som inte rädd att ta egna initiativ, har snabba fötter och gillar att lära dig nya grejer. Du får gärna ha ett helikopterperspektiv för att se var man kan tänkas behöva hjälpa till. För att jobba arbeta med skärmaskinen i charken och i kassan, ska du vara över 18 år och för varuplock går det bra att vara minst 16 år.

Meriterande om du har:
- Kassavana
- Arbetat i butik

Perioden som du ska kunna arbeta är v. 25 - 32 och du ska kunna arbeta hela perioden. Arbetat kan förekommer under vardagar, kvällar samt helger och arbetstiderna kan variera mellan kl. 07:00 – 22:00.

OM REKRYTERINGEN
I din ansökan kommer du att få besvara 3 videofråga samt bifoga ditt cv och personligt brev. Vi tar endast emot ansökningar via Yobber.

Vi ser fram emot din ansökan!

/Per Sköld med personal

Dela detta jobb

Sommarjobb 2023 ICA Supermarket Cityhallen, Vingåker

Yobber AB