saljjobb.se

Logga

Sommarjobb i Mjölby

Företag Systembolaget
Ort
Kategorier
Utgår

2019-03-31

Ansök nu

Sommarjobb i Mjölby

Gillar du mat & dryck? Vill du ha ett arbete där du verkligen gör skillnad?

Till butiken i Mjölby söker vi nu engagerade försäljare som vill ta kundmötet till högsta nivå. Tjänsterna är på deltid under sommaren.

Om rollen

Rollen som försäljare innebär att man är Systembolagets ansikte utåt. Med passion, högt driv, engagemang och ett personligt ansvar levererar du ett imponerande kundmöte tillsammans med dina kollegor. Det dagliga arbetet som försäljare i butik innebär att du växlar mellan att möta kunder, arbeta i kassa och i lager, samt upplockning av varor.

Om dig

Du är en serviceinriktad, noggrann, flexibel och lyhörd person som kan se varje kunds unika behov. Du har lätt för att samarbeta med dina kollegor i butiken och brinner för att ge bästa tänkbara service till våra kunder. Du tycker om att skapa goda relationer och har ett öppet förhållningssätt till alla du möter. Du vet att du, i kundmötet, är hela Systembolagets ansikte utåt.

Du har fyllt 20 år och arbetet ställer också krav på en god fysik eftersom tunga lyft förekommer

Kontakt

Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Jonas Fogelqvist, butikschef, på telefonnummer:  0142-106 24.

Ansökan

Du söker tjänsten via länken nedan. Senast 31 mars vill vi att du registrerar din ansökan. Vi tar inte emot ansökningar via mail eller brev. Rekryteringen kan komma att avslutas innan sista ansökningsdag.

Systembolagets uppdrag baserar sig på omsorgen om folkhälsan. Visionen är att skapa ett samhälle där alkoholdrycker njuts med omsorg om hälsan så att ingen tar skada. Systembolaget bidrar med kunskap, både när det gäller mat och dryck och alkoholens påverkan på hälsan. På så vis vill vi inspirera till medvetna dryckesval och ett hälsosammare förhållningssätt till alkohol. För mer information se 
systembolaget.se

Dela detta jobb

Logga
Sommarjobb i Mjölby

Systembolaget