saljjobb.se

Sommarjobb inom service Nordsjö Helsingborg

Företag Akzo Nobel
Ort
Utgår

2021-05-27

Ansök nu

Sommarjobb inom service Nordsjö Helsingborg

Till vår butik i Helsingborg söker vi dig som vill jobba inom ett serviceyrke i sommaren! Nordsjö tillhör AkzoNobel Decorative Coatings AB och vi säljer färg, tapet, golv och tillbehör till konsument och proffs (främst måleri). Vi tror att du har en annan sysselsättning som till exempel studier eller eget företag och att du nu letar efter ett sommarvikariat samt möjlighet till att arbeta extra under resterande tid av året.

Vem är du? 

Du har en stor passion för färg och känner stolthet i det arbete du gör. Du tycker det är viktigt att ha kunden i fokus och du trivs med vara behjälplig där det behövs. För att du ska trivas hos oss är samarbete och lagkänsla viktigt. Du kommer att vara en viktig del i att stötta övrig personal så att kunden kan få den bästa upplevelsen. Som person sprider du glädje och härlig energi bland dina medarbetare, men också till kunderna. 

Vi ser gärna att du har erfarenhet av arbete inom service och försäljning. Har du erfarenhet från färgbranschen är det meriterande men vi lägger störst vikt vid dina personliga egenskaper. Utöver det har du goda kunskaper i det svenska språket. 

Vad kommer du att arbeta med? 

Vi erbjuder dig ett varierat arbete där vi tillsammans i vårt team samarbetar för att dela med oss av vår kunskap och passion för färg till våra kunder. I vårt sortiment har vi dessutom tapeter, arbetsverktyg, spackel, golv med mera. Som butikssäljare hos oss sätter du alltid kunden i fokus. 

I ditt dagliga arbete kommer du huvudsakligen att arbeta med: 

  • Butiksarbete med inslag av beställningar, varuplock, hantering av in- och utleverans av varor och skyltning i butiken. Tunga lyft kan förekomma!

  • Kundservice och försäljning av färg, tapeter, golv och verktyg.

Ytterligare information

Tjänsten är ett sommarvikariat med möjlighet till extraarbete resten av året. Du kommer att arbeta i vår butik i Helsingborg. Butikens öppettider är måndag till fredag kl 06-17. Du behöver vara över 18 år för att kunna arbeta hos oss.

Vill du vara med på vår resa? Ansök redan idag med ditt CV och personliga brev om varför du är rätt person för denna tjänst! 

Vi använder oss av löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Vid frågor, vänligen kontakta talentresourcing.se@akzonobel.com

 

Dela detta jobb

Sommarjobb inom service Nordsjö Helsingborg

Akzo Nobel