saljjobb.se

Inför sommaren söker vi flera modeintresserade säljare till våra butiker runt om i östra Sverige!

VAD GÖR EN SÄLJARE HOS OSS? 

Vi på KappAhl arbetar alltid med kunden i fokus. Som säljare tar du initiativ till kundmöten där du hjälper och inspirerar kunderna till köp. Du skapar merförsäljning genom att ge konkreta köpförslag och informerar om aktuella kampanjer och erbjudanden. Tillsammans med ditt team har du ansvar för den dagliga försäljningen och arbetar proaktivt för att nå uppsatta försäljningsmål.

DIN KOMPETENS OCH PERSONLIGHET 

  • Erfarenhet av försäljning i butik, gärna inom modebranschen
  • Socialt utåtriktad, älskar att ta kontakt med nya människor
  • Brinner för sälj och service, har som målsättning att ge kunden den bästa shoppingupplevelsen
  • Drivs av att nå uppsatta mål och att ta ansvar
  • Utbildning inom handel är meriterande

KappAhl verkar i en föränderlig bransch, därför söker vi dig som lätt kan ändra fokus och prioritera om. Ingen dag är den andra sig lik, och älskar du liksom vi utmaningar och att arbeta i ett högt tempo är det dig vi söker!

ÄR DU INTRESSERAD?

Tjänsterna är vikariat under sommarmånaderna juni, juli och augusti och antalet timmar i veckan varierar från butik till butik. Flera av våra butiker kommer att ha ett fortsatt behov av vikarier eller extrapersonal under hösten. Framåt finns det goda möjligheter att göra intern karriär.

Vi tar inte emot ansökningar i butik, men ser fram emot din ansökan via "Ansök nu"I din ansökan kommer du få ange i vilken eller vilka butiker som du vill sommarjobba inom området. Förtydliga gärna även vilka butiker du är intresserad av i ditt personliga brev! 

Logo

Sommarjobb - Östra Sverige

Ort
Kategorier
Utgår

2018-06-30

Ansök nu

Dela detta jobb