saljjobb.se

Sommarjobb på Cylinda kundservice

Företag Elektroskandia
Ort
Kategorier
Utgår

2020-03-06

Ansök nu

Sommarjobb på Cylinda kundservice

Är du en person med hög servicekänsla? Beskriver du dig själv som en kommunikativ och problemlösande person? Nu söker vi fyra personer som vill komma och arbeta med oss på Cylinda i sommar. Cylinda är en del av Elektroskandia och ett svenskt varumärke som tillverkar vitvaror. Vill du tillhöra ett härligt team som arbetar med förstklassig service gentemot våra kunder? Välkommen in med din ansökan redan i dag!

Arbetsuppgifter
I denna roll kommer du att agera support huvudsakligen via telefon och e-post vid inkommande ärenden från kunder. Det kan exempelvis röra sig om registrering av serviceärenden, hantera reservdelsbeställningar eller besvara frågeställningar om leveranser och fakturor.

För denna roll söker vi flera personer som tillsammans kommer se till att bemanna kundservicen under kontorstider mellan perioden 22/6 till 28/8 (med hänsyn till skolstart kan slutdatum diskuteras). Vi sitter i stora ljusa lokaler med kort avstånd till Rotebro station.

Vid start kommer du få en kortare utbildning och det kommer även finnas kollegor på plats att fråga om det är något du undrar över. Här hos oss på Cylinda arbetar ett härligt gäng med en god sammanhållning och högt i tak. Tillsammans utgör vi - De omtänksamma vardagshjältarna!

Vi söker dig som: 

  • Tidigare erfarenhet av att använda PC som ett arbetsverktyg
  • Flytande svenska i tal och skrift
  • Meriterande om du tidigare har arbetat i kundservice och använt telefon som arbetsverktyg

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper i denna rekrytering och ser gärna att du som söker är strukturerad och inger förtroende till både kollegor och kunder. Vidare är det viktigt att du har lätt för att samarbeta och är lösningsorienterad i ditt arbete.

Ansökan
I din ansökan vill vi att du ger exempel på en situation där du genom ett lösningsorienterat tillvägagångssätt gett bästa möjliga service. Vad var problemet? Hur agerade du och vad blev resultatet?

Har du frågor om tjänsten eller vill veta mer om Cylinda är du varmt välkommen att kontakta Emil Carlsson, Kundservicechef, tfn +46 8 92 36 73 eller e-post emil.carlsson@cylinda.se. Fackliga kontaktpersoner för Unionen är Patrik Bäckström 040-385131 och Annika Wargén 08-923504.

Urval sker löpande vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Det är därför viktigt att du skickar in din ansökan så snart som möjligt, senast 31 maj.

Inför en anställnings hos oss på Elektroskandia genomför vi en bakgrundskontroll. Varmt välkommen in med din ansökan!

Cylinda är ett svenskt varumärke som tillverkar produkter som kyler din mat, värmer din middag, diskar ditt porslin och tvättar dina kläder. Det är snygga, effektiva och energisparande vitvaror anpassade för de svenska hemmen med finesser som gör din vardag både enklare och bekvämare. Vår ambition är att förse dig med pålitliga och funktionella produkter som hjälper dig både idag och imorgon – år efter år. Cylinda har rötterna i Västergötland och 1958 började tillverkningen av Cylinda tvättmaskiner i Vara. Cylinda är ett varumärke som ägs av Elektroskandia Sverige AB.

Elektroskandia – Sveriges ledande el-teknikgrossist.
Vi marknadsför och säljer elmateriel och utrustning inom kraft/automation, tele/data/säkerhet, belysning, hushållsmaskiner och industriförnödenheter. Elektroskandia äger Cylindavarumärket som erbjuder den svenska marknaden ett komplett sortiment vitvaror. Elektroskandia är en del av Sonepar-koncernen – ett av de största elgrossistföretagen i världen.

 

Dela detta jobb

Sommarjobb på Cylinda kundservice

Elektroskandia