saljjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Saljjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Sommarjobb som kundtjänstmedarbetare på Anticimex

Företag Academic Work
Ort
Kategorier
Utgår

2022-06-30

Ansök nu

Sommarjobb som kundtjänstmedarbetare på Anticimex

Är du student och brinner för att ge toppklassig service över telefon? Då är detta tjänsten för dig! Som kundtjänstmedarbetare på Anticimex i Malmö har du möjligheten att komma in på ett framgångsrikt företag med högt i tak, där alla hjälps åt och spelar i samma lag. För att att vara aktuell för detta uppdrag ska du vara flexibel och öppen för att arbeta i cirka 3 pass/veckan. Detta är en utvecklande och rolig tjänst där du verkligen får chansen att bygga på ditt cv. Sök idag då vi arbetar med löpande urval!Om tjänsten

Anticimex värdeord är trust, innovation och passion och dessa ord genomsyrar hela verksamheten. De är experter på sitt område, håller vad de lovar samt strävar efter att bygga långsiktiga relationer. Anticimex är ett spännande företag som ligger i framkant i sin bransch och hela tiden letar efter nya, bättre och mer hållbara lösningar på sina kunders problem.

Just nu söker vi studenter till Anticimex i Malmö som är flexibla att arbeta deltid under sommarveckorna juni till augusti. Du kommer att arbeta på kundtjänstavdelningen för skadedjur och tjänsten omfattas av cirka 3 pass i veckan där de framförallt behöver extra stöttning under måndagar samt tisdagar. Det tredje passet kan komma att variera under veckornas gång. För att trivas i denna roll ska du ha en god förmåga att leverera förklassig service över telefon och bemöta kunden efter deras respektive behov. I rollen får du vidare möjligheten att utvecklas inom kundrelationer, service och samla på dig värdefull erfarenhet.

Du erbjuds

 • Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter

Som kundtjänstmedarbetare kommer du att arbeta med att ta emot inkommande samtal från Anticimex kunder. Samtalen kommer till största del att röra frågor om skadedjur och din roll är att vara rådgivande och boka in tekniker för kundbesök. Eftersom det är högsäsong och det är många samtal som tas emot är det vidare av stor vikt att du har en förmåga att agera serviceinriktad och lösningsorienterat under stressade situationer.

Under introduktionen kommer du att gå bredvid en av dina kollegor i teamet för att läras upp på diverse arbetsuppgifter samt för att kunna hjälpa kunderna med de frågor de ringer in med.

Vi söker dig som

 • Studerar på universitet eller högskola och tar examen tidigast hösten 2022
 • Har erfarenhet av att arbeta med service, gärna där du till största del, använt telefonen som närmsta arbetsredskap
 • Har en god datorvana
 • Är obehindrad i både svenska och engelska i tal och skrift

Det är även meriterande om du har ytterligare språkkunskaper samt har arbetat i en liknande roll som kundtjänstmedarbetare tidigare.

Stor vikt i denna process kommer att läggas vid din motivation för tjänsten samt hur du är som person. Du gillar att arbeta i högt tempo och löser de problem du ställs inför. Du är mån om att skapa goda relationer med kunder och gör det lilla extra för att de ska vara nöjda. Det är av stor vikt att du är tydlig och bestämd i din kommunikation samtidigt som du har en förmåga att lyssna in kunden och anpassa dig till situationen. Som person ser vi att du är:

 • Serviceinriktad
 • Kommunikativ
 • Problemlösande

Övrig information

 • Start: Juni
 • Omfattning: Deltid, cirka 3 pass/veckan
 • Placering: Malmö, Höjdrodergatan 9

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Information om företaget

På Anticimex får du en stimulerande arbetsmiljö med goda möjligheter till personlig utveckling. Anticimex är det moderna serviceföretaget inom skadedjurskontroll, matsäkerhet, fuktkontroll, husbesiktningar och brandskydd. Genom förebyggande åtgärder, ny teknik och hållbara lösningar skapar vi hälsosamma miljöer för både företag och privatpersoner runt om i världen.

 

Dela detta jobb

Sommarjobb som kundtjänstmedarbetare på Anticimex

Academic Work