saljjobb.se

Logga

Sommarpersonal till Kalmar och Öland

Företag Systembolaget
Ort
Kategorier
Utgår

2020-02-23

Ansök nu

Sommarpersonal till Kalmar och Öland

Vill du jobba hos oss i sommar? Vi söker dig som gillar att möta människor och brinner för service!
Till våra butiker Giraffen och Norra Långgatan i Kalmar samt butikerna i Löttorp, Borgholm och Färjestaden på Öland söker vi flera försäljare som vill ta kundmötet till högsta nivå. Anställningarna sträcker sig över sommarmånaderna och du kommer att ha en viktig roll hos oss. Tjänsterna är på ca 25 till 32 timmar i veckan.

Om arbetet  
Som försäljare är du Systembolagets ansikte utåt. Det viktigaste i rollen är att erbjuda alla kunder bästa tänkbara service. Det dagliga arbetet som försäljare i butik innebär att du växlar mellan att möta kunder, arbeta i kassan eller på lagret, samt plocka upp varor i butiken. Stark teamkänsla, högt tempo och trevliga möten kännetecknar arbetet.  

Vi möter många olika människor i butikerna, vårt mål är att spegla samhället, så alla är välkomna att söka arbete hos oss! Talar du något annat språk än svenska är det en tillgång.

Observera att för att arbeta hos oss behöver du vara 20 år eller äldre.

Om din utveckling hos oss
Systembolaget är i ständig utveckling, och det kommer du också att vara om du arbetar hos oss. Alla nyanställda får till exempel en introduktionsdag som genomförs i det område butiken tillhör. 

Kontakt 
Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Thomas Höög 070-851 57 32, Sofie Björkmarker 072-155 29 33, Jenny Erntsson 073-415 13 43 eller Matilda Willstein 072-393 97 15. 

Ansökan 
Vid intresse är du välkommen att registrera din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 23 februari. Vi behandlar ansökningar löpande, och butikerna kan komma att avsluta sin annonsering tidigare. Vi tar inte emot ansökningar via mejl eller brev. 

I vårt arbete med att välja vilka som går vidare använder vi olika automatiska steg, med frågor som ska besvaras. Det är viktigt att du svarar på de frågeformulär som du får skickat till dig, annars kommer du inte vidare i processen.

Kort om jobbet

Butik

Kalmar län

Sommarjobb

Deltid

Dela detta jobb

Logga
Sommarpersonal till Kalmar och Öland

Systembolaget