saljjobb.se

Logga

Sommarpersonal till Vallentuna

Företag Systembolaget
Ort
Kategorier
Utgår

2020-04-07

Ansök nu

Sommarpersonal till Vallentuna

Vill du jobba hos oss i sommar? Vi söker dig som gillar att möta människor och brinner för service!
Till butiken i Vallentuna söker vi försäljare som vill ta kundmötet till högsta nivå. Anställningarna sträcker sig över sommarmånaderna och du kommer att ha en viktig roll hos oss. Tjänsterna är på ca 20-30 timmar i veckan vardera.

Om arbetet
Som försäljare är du Systembolagets ansikte utåt. Det viktigaste i rollen är att erbjuda alla kunder bästa tänkbara service. Det dagliga arbetet som försäljare i butik innebär att du växlar mellan att möta kunder, arbeta i kassan eller på lagret, samt plocka upp varor i butiken. Stark teamkänsla, högt tempo och trevliga möten kännetecknar arbetet.  

Vi möter många olika människor i butikerna, vårt mål är att spegla samhället, så alla är välkomna att söka arbete hos oss! Talar du något annat språk än svenska är det en tillgång.

Observera att för att arbeta hos oss behöver du vara 20 år eller äldre.

Om din utveckling hos oss
Systembolaget är i ständig utveckling, och det kommer du också att vara om du arbetar hos oss. Alla nyanställd  får till exempel en introduktionsdag som genomförs i det område butiken tillhör. 

Kontakt
Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Tony Westlund, butikschef, på telefonnummer: 072-155 33 78. 

Ansökan
Vid intresse är du välkommen att registrera din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 7 april 2020. Vi behandlar ansökningar löpande, och butiken kan komma att avsluta sin annonsering tidigare. Vi tar inte emot ansökningar via mejl eller brev.

I vårt arbete med att välja vilka som går vidare använder vi olika automatiska steg, med frågor som ska besvaras. Det är viktigt att du svarar på de frågeformulär som du får skickat till dig, annars kommer du inte vidare i processen.

Dela detta jobb

Logga
Sommarpersonal till Vallentuna

Systembolaget