saljjobb.se

På SOVA söker vi alltid de rätta medarbetarna. Vill du utvecklas, arbeta i ett lag, brinner för försäljning och att serva kunder så vill vi komma i kontakt med dig!

Vi söker just nu säljare till flera av våra butiker i Stockholm. Tjänsterna är på 80-90% med tillträde snarast möjligt och arbetstiderna bestäms i samråd med butikschef.
Vill du arbeta på SOVA, Sveriges ledande detaljhandelskedja i sängbranschen, i en organisation med en stark värdegrund och solida normer så skall du söka denna tjänst. SOVA tillhör Tempur Sealy's nordiska organisation. Tempur Sealy är idag världens största madrasstillverkare.

Vårt arbete på SOVA är att alltid hitta rätt säng till kunden, oavsett behov och önskemål. På SOVA har vi bara två arbetsuppgifter, antingen tar vi hand om kunden eller så hjälper vi den som tar hand om kunden. Kunden går alltid först!
SOVA är framförallt en säljorganisation. I en säljorganisation är resultatet centralt. Resultatet för oss och våra kunder är detsamma och gemensamt, det vill säga att hitta rätt säng och skapa trygghet att investera i den.
Som medarbetare på SOVA är du en oerhört viktig del i vår verksamhet och vi lägger därför ner stora resurser på både personlig och yrkesmässig utveckling. Har du ambitioner att bli ledare på sikt så har vi en rad interna utbildningar för det också. Du kommer på SOVA inte bara att lära dig om sömn, sängar och försäljning utan även om att jobba i ett lag och utveckla dina personliga egenskaper.

Som säljare på SOVA ansvarar du för en individuell budget, orderhantering och förhandling med kunder, vilket ställer vissa krav på din förmåga att hantera siffror och affärssystem.
Har du tidigare erfarenhet av att arbeta med försäljning och att bygga kundrelationer, från skapande till uppföljning så är det positivt men med rätt inställning kan du visa att du är rätt person för SOVA även utan erfarenhet av just dessa arbetsuppgifter.
Vår kundtillströmning är som störst på helgerna vilket innebär att du överlag kommer arbeta 2 av 3 helger.
Om detta känns rätt för dig, är du varmt välkommen med din ansökan till oss. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.