saljjobb.se

logga

Sparbanken Skåne söker dig som vill arbeta extra

Ansök nu

Sparbanken Skåne söker dig som vill arbeta extra

Vill du arbeta extra på en av Sveriges bästa arbetsplatser? För tredje året i rad blev Sparbanken Skåne certifierad i att vara en utmärkt arbetsplats via Great Place to Work®. I år blev vi utsedda till Sveriges sjätte bästa arbetsplats! Vi brinner för sparbanksidén, som varit grunden för vår verksamhet i 200 år – att förbättra våra kunders ekonomi genom god finansiell rådgivning.

Nu söker vi dig som vill arbeta extra vid sidan av dina studier på bankens kontor, kundcenter eller interna enheter.

Om tjänsten
Som Kundvärd på något av våra bankkontor eller på kundcenter hjälper du kunden med olika typer av ärenden i kundtjänst, fysiskt eller digitalt. I arbetsuppgifterna ingår att erbjuda bankens produkter samt att boka in kunder till möten med våra rådgivare. Du fyller en viktig funktion i att erbjuda rätt produkt utifrån kundens behov av en trygg ekonomi och en enklare vardag. Som medarbetare på våra interna enheter stöttar du ordinarie medarbetare med diverse administrativa arbetsuppgifter.

Din profil
Du är en positiv, noggrann, utåtriktad, flexibel och ansvarstagande person som tycker det är roligt att erbjuda bankens produkter. För dig är det självklart att bidra till bankens uppsatta mål. Du motiveras av kundmöten och strävar efter att ge bästa service. Du har också en stark drivkraft och agerar utifrån bankens värderingar – ta initiativ, var öppen och vinn förtroende. För att lyckas måste du tycka om att göra affärer och skapa goda relationer med människor.

Vi söker dig som studerar på högskola/universitet och om du studerar ekonomi med inriktning mot bank och finans så är det meriterande. Det är ett krav för tjänsten att du har erfarenhet av att arbeta med kundkontakt. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och hur du med dessa kompletterar gruppen.

Välkommen med din ansökan!
Ansök med ett personligt brev samt CV genom att klicka på ”Sök tjänst”. Motivera i din ansökan varför du söker till Sparbanken Skåne och vad du kan bidra med. Vi vill att du skriver på vilken/vilka orter inom bankens verksamhetsområde som du är intresserad av att arbeta, information om var vi finns hittar du på www.sparbankenskane.se.  Senast 22 augusti vill vi ha din ansökan. Rekryteringsprocessen kommer att påbörjas i slutet av augusti. Personprofilstester förekommer i urvalsprocessen.

Har du frågor kontakta HR-enheten på telefon 0771-12 20 00

Om Sparbanken Skåne
Sparbanken Skåne är en regional sparbank för människorna, näringslivet och det lokala samhället. En bank med hög tillgänglighet, smarta tjänster och grundläggande sparbanksvärderingar, där besluten fattas nära dig som kund. Huvudägare är tre skånska sparbanksstiftelser. Tillsammans med våra ägare stöttar vi olika samhällsprojekt i området där vi verkar och våra beslut fattas alltid nära kunden.

Dela detta jobb

logga
Sparbanken Skåne söker dig som vill arbeta extra

Roi Rekrytering Sverige AB