saljjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Saljjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logga

Sparbanken Skåne söker dig som vill arbeta extra i nordöstra Skåne

Ort
Kategorier
Utgår

2021-12-24

Ansök nu

Sparbanken Skåne söker dig som vill arbeta extra i nordöstra Skåne

Sparbanken Skåne dig som vill arbeta extra i nordöstra Skåne
Vill du arbeta extra på en av Sveriges bästa arbetsplatser? För tredje året i rad blev Sparbanken Skåne certifierad i att vara en utmärkt arbetsplats via Great Place to Work®. I år blev vi utsedda till Sveriges sjätte bästa arbetsplats! Vi brinner för sparbanksidén, som varit grunden för vår verksamhet i 200 år – att förbättra våra kunders ekonomi genom god finansiell rådgivning.

Nu söker vi dig som vill arbeta extra vid sidan av dina studier på våra kontor i nordöstra Skåne.

Om tjänsten
Som Kundvärd hos oss hjälper du kunden med olika typer av ärenden i kundtjänst där du är bankens ansikte utåt. I arbetsuppgifterna ingår att erbjuda bankens produkter samt att boka in kunder till möten med våra rådgivare. Du fyller en viktig funktion i att erbjuda rätt produkt utifrån kundens behov av en trygg ekonomi och en enklare vardag.

Din profil
Du är en positiv, noggrann, utåtriktad, flexibel och ansvarstagande person som tycker det är roligt att erbjuda bankens produkter. För dig är det självklart att bidra till bankens uppsatta mål. Du motiveras av kundmöten och strävar efter att ge bästa service. Du har också en stark drivkraft och agerar utifrån bankens värderingar – ta initiativ, var öppen och vinn förtroende. För att lyckas måste du tycka om att göra affärer och skapa goda relationer med människor.

Vi söker dig som studerar på högskola/universitet och om du studerar ekonomi med inriktning mot bank och finans så är det meriterande. Du ska ha minst 1 år kvar på dina studier och du ska ha utrymme att arbeta extra 1-2 dagar i veckan. Det är ett krav för tjänsten att du har erfarenhet av att arbeta med kundkontakt. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och hur du med dessa kompletterar gruppen. De kontor som ingår i vårt nordöstra område är Kristianstad, Näsby, Åhus, Broby, Osby och Hässleholm.

Välkommen med din ansökan!
Ansök med ett personligt brev samt CV genom att gå in på vår hemsida. Motivera tydligt i din ansökan varför du söker och vad du kan bidra med i rollen och till Sparbanken Skåne. Sista ansökningsdag är 5 december. Personprofilstester förekommer i urvalsprocessen.

Har du frågor kontakta HR-enheten på telefon 0771-12 20 00

Om Sparbanken Skåne
Sparbanken Skåne är en regional sparbank för människorna, näringslivet och det lokala samhället. En bank med hög tillgänglighet, smarta tjänster och grundläggande sparbanksvärderingar, där besluten fattas nära dig som kund. Huvudägare är tre skånska sparbanksstiftelser. Tillsammans med våra ägare stöttar vi olika samhällsprojekt i området där vi verkar och våra beslut fattas alltid nära kunden.

Dela detta jobb

logga
Sparbanken Skåne söker dig som vill arbeta extra i nordöstra Skåne

Roi Rekrytering Sverige AB