saljjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Saljjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Spontanansökan

Företag Yobber AB
Ort
Utgår

2022-02-05

Ansök nu

Spontanansökan

OM OSS
Vi på ICA Kvantum Oxelösund ligger alltid steget före. Därför kan du alltid lämna in en spontanansökan om vi inte har några lediga tjänster ute. Hos oss får du ett härligt och utvecklande jobb med trevliga kollegor!

Vårt största fokus är att våra kunder ska känna att de får service av absoluta världsklass när de handlar hos oss.

DINA ARBETSUPPGIFTER
Att arbeta i vår butik innebär att man hjälper till där det behövs. Vanliga arbetsuppgifter är att du arbetar i kassan, plockar varor ute i butiken, arbetar i delikatessen, online, fukt & grönt, förbutiken eller hjälper våra kunder att hitta det de letar efter. Dagarna kan varierar väldigt mycket och det är de som gör det så roligt att arbeta på ICA!

Öppettiderna i butiken är mån-fre 07:00-21:00, lör-sön 08:00-21:00. Arbetet kan infalla under vardagar och helger samt innefatta morgonarbete, dag- och kvällsarbete.

DIN PROFIL
För att trivas hos oss bör du inte vara rädd för att ta egna initiativ, vara öppen för att lära dig nya arbetsuppgifter och gärna ha ett helikopterperspektiv för att se var man kan tänkas behöva hjälpa till. För att arbeta i kassan ska du vara minst 17 år och för varuplock kan du vara minst 16 år.

OM REKRYTERINGEN
I din ansökan kommer du att få besvara tre videofrågor samt bifoga ditt cv och 1-2 st. referenser. Referenser kan t.ex. vara en tidigare arbetsgivare, kollega, lärare eller mentor. Vi tar endast emot ansökningar via Yobber.

Vi ser fram emot din ansökan!

/Handlare Mathias Fernqvist med personal

Dela detta jobb

Spontanansökan

Yobber AB