saljjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Saljjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Spontanansökan

Företag Yobber AB
Ort
Utgår

2022-02-28

Ansök nu

Spontanansökan

Vi på ICA Nära Ribersborg vill alltid komma i kontakt med ambitiösa människor som vill jobba hos oss. Har vi ingen ledig tjänst ute är du mer än välkommen att skicka in en spontanansökan.

OM OSS
Richard och Petra har drivit butiken framgångsrikt sedan 2015. Butiken ligger ca. 10 minuters promenad från Malmöhus slott. Vi är ett fåtal anställda och strävar efter att behålla den familjära känslan, ge fantastiskt bra service och leverera ett bra utbud till våra kunder.

DINA ARBETSUPPGIFTER
Att jobba på ICA Nära Ribersborg innebär att man hjälper till där det behövs. Ena dagen kan du jobba i kassan och plocka varor ute i butiken. Andra dagen kan du ta hand om postutlämning och hjälpa våra kunder. Som arbetsgrupp är vi starka tillsammans.

DIN PROFIL
För att trivas hos oss bör du vara en serviceinriktad person som inte räds för att ta egna initiativ, försäljningsorienterad, ansvarstagande och en lagspelare. För att kunna arbeta hos oss bör du fyllt 18 år.

OM REKRYTERINGEN
I din ansökan kommer du att få besvara två videofrågor samt bifoga ditt cv och 2 st. referenser. Här har du en chans att visa vem du faktiskt är istället för att skriva ett personligt brev.


Vi ser fram emot din ansökan!

/Richard Singbrant och Petra Singbrant

Dela detta jobb

Spontanansökan

Yobber AB