saljjobb.se

Spontanansökan

Företag Yobber AB
Ort
Utgår

2022-01-31

Ansök nu

Spontanansökan

Vi på ICA Kvantum Säffle vill alltid komma i kontakt med ambitiösa människor som vill jobba hos oss. Arbetar du extra hos oss är det stor chans att du får en möjlighet att sommarjobba.

OM OSS
Vi är ett härligt gäng anställda och strävar efter att behålla den familjära känslan, ge fantastiskt bra service och leverera ett bra utbud till våra kunder.

DINA ARBETSUPPGIFTER
Att jobba på ICA Kvantum Säffle innebär att man hjälper till där det behövs. Ena dagen kan du jobba i kassan och plocka varor ute i butiken. Andra dagen kan du ta hand om paketutlämning och hjälpa våra kunder. Som arbetsgrupp är vi starka tillsammans.

DIN PROFIL
För att trivas hos oss bör du vara en serviceinriktad person som inte räds för att ta egna initiativ, försäljningsorienterad, ansvarstagande och en lagspelare. För att kunna arbeta hos oss bör du fyllt 18 år. Blir du anställd hos oss ska du leva upp till "Världens bästa personal".

OM REKRYTERINGEN
I din ansökan kommer du att få besvara två videofrågor samt bifoga ditt cv och 2 st. referenser. Här har du en chans att visa vem du faktiskt är istället för att skriva ett personligt brev.

Vi ser fram emot din ansökan!

/Handlare Stefan Källvik

Dela detta jobb

Spontanansökan

Yobber AB