saljjobb.se

Spontanansökan

Företag Yobber AB
Ort
Utgår

2022-08-31

Ansök nu

Spontanansökan

ICA Supermarket Brunflo, Brunflo

OM OSS
Vi på ICA Supermarket Brunflo ligger alltid steget före. Därför kan du alltid lämna in en spontanansökan om vi inte har några lediga tjänster ute. Hos oss får du ett härligt och utvecklande jobb med trevliga kollegor!

2020 vann vår butik priset Årets Arbetsgivare på Dagligvarugalan - det om något, är ett bra betyg på att vi är väldigt måna om våra medarbetare.

DINA ARBETSUPPGIFTER
Att arbeta i vår butik innebär att man hjälper till där det behövs. Vanliga arbetsuppgifter är att du arbetar i kassan, plockar varor ute i butiken, arbetar med postutlämning, frukt & grönt, förbutiken eller hjälper våra kunder att hitta det de letar efter. Dagarna kan variera väldigt mycket och det är de som gör det så roligt att arbeta på ICA!

Öppettiderna i butiken är mån-sön 08:00-22:00. Arbetet kan infalla under vardagar och helger samt innefatta morgonarbete, dag- och kvällsarbete.

DIN PROFIL
För att trivas hos oss bör du inte vara rädd för att ta egna initiativ, vara öppen för att lära dig nya arbetsuppgifter och gärna ha ett helikopterperspektiv för att se var man kan tänkas behöva hjälpa till. För att arbeta hos oss ska du vara minst 18 år.

OM REKRYTERINGEN
I din ansökan kommer du att få besvara två videofrågor och ett par ja/nej-frågo samt bifoga ditt cv och 1–2 st. referenser. Referenser kan t.ex. vara en tidigare arbetsgivare, kollega, lärare eller mentor. Vi tar endast emot ansökningar via Yobber.

Vi ser fram emot din ansökan!

Dela detta jobb

Spontanansökan

Yobber AB