saljjobb.se

Spontanansökan Extra jobb

Företag Yobber AB
Ort
Utgår

2021-07-05

Ansök nu

Spontanansökan Extra jobb

Vi söker alltid efter medarbetare som gillar att sälja varor, inspirera kunder och medarbetare samt vill bidra till att göra vår butik ännu bättre – varje dag. Du har ett grundläggande matintresse, ett utpräglat servicetänk och gillar att arbeta i ett högt tempo. Du har god förståelse för det svenska språket och ditt glada humör smittar av sig på både kunder och kollegor.

Tror du att du kan vara den vi söker hoppas vi att du är snabb med att skicka in din ansökan, innan någon annan hinner före. Din ansökan sparar vi i tre månader, sedan är du välkommen med en ny ansökan.

Lagarbete
Hos oss är alla medarbetare lika viktiga – ingen kedja är starkare än dess svagaste länk. Vi arbetar tillsammans för att nå uppställda mål. När vi frågar våra befintliga medarbetare om vilka som är de främsta skälen till att de trivs hos oss svarar de flesta att det beror på alla trevliga kunder och kollegor. Hos oss får du vänner, både på och utanför jobbet.

Hälsa och trevnad
För oss är det viktigt att våra medarbetare mår bra, är engagerade och tycker om att gå till jobbet. Därför satsar vi mycket på hälsa och trivsel genom att bl a erbjuda generös friskvård i form av gratis träning, massage, fri frukt och möjlighet till frukost. Dessutom har vi alltid en personalfest på gång där fokus ligger på att ha kul tillsammans.

Service i fokus
Att jobba i butik innebär ett jobb i servicebranschen. På ICA Kvantum Helsingborg ser vi kunden som orsaken till vår existens. Att vara kundvänlig är en självklarhet hos oss. Vi ser varje kundmöte som unikt och det är av största vikt att alla medarbetare alltid gör sitt yttersta för att ta hand om våra kunder på bästa sätt.

Ansökan består av ditt videosvar samt urvalsfrågor.
Lycka till med din ansökan

Dela detta jobb

Spontanansökan Extra jobb

Yobber AB