saljjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Saljjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Spontanansökan ICA Maxi Västervik

Företag Yobber AB
Ort
Kategorier
Utgår

2023-04-30

Ansök nu

Spontanansökan ICA Maxi Västervik

ICA Maxi Västervik är marknadsledande i Västerviks kommun inom dagligvaror. Vi är ca 150 medarbetare och omsätter ca 450 miljoner kronor. Vår ambition är: att vara ett företag som tar ansvar i våra relationer med alla intressenter; kunder, personal, leverantörer och samhälle.
Vår affärsidé är att vi: "skall vara den bästa handelsplatsen i nordöstra Småland för kunder, personal och leverantörer".
Vår vision är: Hållbar, ständig utveckling!

Vi söker alltid efter medarbetare som gillar att sälja varor, inspirera kunder och som vill bidra till att göra vår butik ännu bättre - varje dag.
Du har ett grundläggande matintresse, ett utpräglat servicetänk och gillar att arbeta i ett högt tempo. Du har god förståelse för det svenska språket och ditt glada humör smittar av sig på både kunder och kollegor.

Att jobba i butik innebär ett jobb i servicebranschen. Att vara kundvänlig är en självklarhet hos oss. Vi ser varje kundmöte som unikt och det är av största vikt att alla medarbetare alltid gör sitt yttersta för att ta hand om våra kunder på bästa sätt.

ICA Maxi Västervik har öppet kl 06-23 alla dagar. Detta medför varierande arbetstider och att du kan jobba tidig morgon, sen kväll samt helg.

Arbetserfarenhet från ICA eller annan butikskedja inom dagligvaruhandeln är meriterande.

Observera att ansökningar enbart får inkomma via hemsidan. Ansökan består av ditt CV samt frågor från oss som du svarar på med hjälp av kameran i din telefon, surfplatta eller dator. Med videosvarens hjälp får du en möjlighet att visa vem du är redan i din ansökan och vi får en rättvisare bild av dig och din person.

Dela detta jobb

Spontanansökan ICA Maxi Västervik

Yobber AB