saljjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Saljjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Spontanansökan ICA Supermarket Storgatan , Linköping

Företag Yobber AB
Ort
Kategorier
Utgår

2023-04-30

Ansök nu

Spontanansökan ICA Supermarket Storgatan , Linköping

OM OSS
Vi på ICA Supermarket Storgatan ligger alltid steget före och har vi ingen ledig tjänst ute kan du alltid skicka in en spontanannons.

DINA ARBETSUPPGIFTER
Att arbeta i vår butik innebär att man hjälper till där det behövs. Vanliga arbetsuppgifter är att du arbetar i kassan, plockar varor ute i butiken, eller hjälper våra kunder att hitta det de letar efter. Dagarna kan variera väldigt mycket och det är de som gör det så roligt att arbeta på ICA!

Öppettiderna i butiken är mån-sön 07:00-22:00. Arbetet kan komma att infalla under tidiga mornar, dag - och kvällstid samt helg.

DIN PROFIL
För att trivas hos oss bör du inte vara rädd för att ta egna initiativ, vara öppen för att lära dig nya arbetsuppgifter och gärna ha ett helikopterperspektiv för att se var man kan tänkas behöva hjälpa till. Du bör vara över 18 år för att arbeta hos oss.

OM REKRYTERINGEN
I din ansökan kommer du att få besvara två videofrågor samt bifoga ditt cv och 1–2 st. referenser. Referenser kan t.ex. vara en tidigare arbetsgivare, kollega, lärare eller mentor. Vi tar endast emot ansökningar via Yobber.


Vi ser fram emot din ansökan!

 

Dela detta jobb

Spontanansökan ICA Supermarket Storgatan , Linköping

Yobber AB