saljjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Saljjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Spontanansökan Online extramedarbetare, ICA Maxi Växjö

Företag Yobber AB
Ort
Kategorier
Utgår

2022-12-31

Ansök nu

Spontanansökan Online extramedarbetare, ICA Maxi Växjö

Vi söker alltid efter medarbetare som gillar att sälja varor, inspirera kunder och medarbetare samt vill bidra till att göra vår butik ännu bättre – varje dag. Du har ett grundläggande matintresse, ett utpräglat servicetänk och gillar att arbeta i ett högt tempo. Du har god förståelse för det svenska språket och ditt glada humör smittar av sig på både kunder och kollegor.

Tror du att du kan vara den vi söker hoppas vi att du är snabb med att skicka in din ansökan, innan någon annan hinner före. Din ansökan sparar vi i tre månader, sedan är du välkommen med en ny ansökan.

Som medarbetare på vår Online-avdelning är du en del av den snabbast växande avdelningen i butiken. Din huvudsakliga uppgift kommer att vara att serva alla de kunder som väljer att handla hos oss via nätet. Detta gör du genom att plocka kundorderna, möta kunderna i vår varuutlämning eller genom att köra hem varorna till dörren. Som extramedarbetare på Online-avdelningen arbetar du mestadels tidiga morgnar från kl. 05:15 men det förekommer även enstaka kvällar och lördagar. Du måste ha fyllt 18 år för att arbeta på Online samt ha B-körkort.

Att jobba i butik innebär ett jobb i servicebranschen. På Maxi ICA Stormarknad Växjö ser vi kunden som orsaken till vår existens. Att vara kundvänlig är en självklarhet hos oss. Vi ser varje kundmöte som unikt och det är av största vikt att alla medarbetare alltid gör sitt yttersta för att ta hand om våra kunder på bästa sätt.

Ansökan består av ditt CV samt frågor från oss som du svarar på med hjälp av kameran i din mobil, surfplatta eller dator. Med videosvarens hjälp får du en möjlighet att visa vem du är redan i din ansökan och vi får en rättvisare bild av dig och din person.

Dela detta jobb

Spontanansökan Online extramedarbetare, ICA Maxi Växjö

Yobber AB