saljjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Saljjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Strategisk avtalsansvarig med affärsdriv

Företag Elektroskandia
Ort
Kategorier
Utgår

2022-07-22

Ansök nu

Strategisk avtalsansvarig med affärsdriv

Vill du bli en del av en arbetsplats där vi värdesätter olikheter och lägger ett stort fokus på utveckling? Inom Elektroskandia arbetar ett gäng individer med olika styrkor och kvaliteter. Vi drivs av mottot att det är tillsammans vi blir bättre på det vi gör. Håller du med oss? Välkommen in med din ansökan redan idag!

Anställningsform: Tillsvidare

Vi erbjuder dig

Att få arbeta inom en global koncern där vi satsar på hållbara och långsiktiga lösningar så att vår bransch är med och bidrar till en bättre värld. Vi har styrkan i vår globala räckvidd genom Sonepar men också i lagandan och den familjära känslan inom Elektroskandia. Hos oss kan du utvecklas i din roll, med dina kollegor och med vårt företag.

Arbetsuppgifter 

Din roll som avtalsansvarig hos oss är central och mycket viktig. Du kommer vara ansvarig gentemot våra större leverantörer och genomföra avtalsförhandlingar men också utveckla och driva vår affär framåt tillsammans med våra leverantörer.

Du kommer vara delaktig i att sätta upp våra strategiska mål och driva aktiviteter gentemot vår säljorganisation. Du är också ansvarig för att följa upp ingångna avtal, lönsamhet och utveckling. Vi har olika ”fönster” för prisuppdateringar och ett ganska komplext prissättningssystem med olika avtal och villkor både med leverantörer och kunder, där du också kommer ansvara för uppdateringar och göra analyser.

Du kommer spela en viktig roll som ”spindeln i nätet" och du kommer ansvara för vissa av de största leverantörerna hos oss som utgör en stor del av vår omsättning; Schneider, ABB, Garo, Hager, Charge Amps med flera.

Sitta på kontor 8 till 5 eller?

Vi träffar befintliga och nya leverantörer varje vecka, har uppföljningsmöten och andra interna möten och vi åker också och besöker dem, inte bara i Sverige utan också utomlands. Vi gör uppföljningar, leverantörs-utvärderingar och får också utbildningar hos våra leverantörer. Du har självklart möjligheten att jobba hemifrån när det passar. Vi ser helst att du bor i Stockholmsområdet men det är inget krav.

Ditt nya team:

Du kommer ingå i ett tight team inom Marknad. Du får sju duktiga, trevliga och drivna kollegor som är Produkt- och Inköpsansvariga (och en chef) som du kommer samarbeta med. De har hand om de mindre leverantörerna själva och de större i samarbete med dig.

Vi söker dig som

Tjej, kille, gammal eller ung spelar ingen roll, din kompetens och vilja att lyckas är viktigast. Du ska vara affärsdriven, analytisk och gilla Excel och processer och utveckling. Vi arbetar tätt med vår försäljningsorganisation och du ska ha en förmåga att ”sälja in” koncept och aktiviteter.

Du är utåtriktad med eget driv och gillar möten med nya människor. Vi lägger stor vikt på din personlighet och ser gärna att du har erfarenhet från inköp/produkt, affärsutveckling eller marknad. Har du erfarenhet inom E-mobility och förnybar el så är det en merit då området växer kraftigt hos oss. Du behöver inte komma från elbranschen men det är viktigt att du har egenskaper ovan för att lyckas hos oss!

Välkommen med din ansökan!

Ansökan

I våra rekryteringar arbetar vi med ett löpande urval vilket innebär att vi löpande går igenom ansökningar och bjuder in till intervjuer. Tjänsten kan därför komma att tillsättas före ansökningstiden löper ut. Sista dagen att ansöka är den 22 juli. Har du frågor angående tjänsten eller vill veta mer om Elektroskandia är du varmt välkommen att kontakta Martin Cederström, Marknadschef på telefon 08-92 37 41 eller på mejl: martin.cederstrom@elektroskandia.se. Facklig kontaktperson för Unionen är Patrik Bäckström tfn. +46 40 38 51 13. Inför en anställning hos oss på Elektroskandia genomför vi en bakgrundskontroll.

Elektroskandia Sverige AB är en del av Sonepar-koncernen som idag är världens största och ledande elgrossist. Vi marknadsför och säljer elmateriel och systemlösningar till en bred och diversifierad kundbas inom teknikområdena kraft/automation, tele/data, säkerhet, belysning, hushållsmaskiner och industriförnödenheter.  Vi äger varumärkena Cylinda och Cardi.

Besök gärna våra hemsidor: www.elektroskandia.se , www.cardi.se , www.cylinda.se samt www.sonepar.com, där finner du mer information om vår verksamhet och koncern. 

Dela detta jobb

Strategisk avtalsansvarig med affärsdriv

Elektroskandia