saljjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Saljjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logga

STRATEGISK KAM

Ort
Utgår

2022-06-05

Ansök nu

STRATEGISK KAM

Är du en driven projektledare som med stort förtroende skapar goda relationer? Är du redo att använda dina erfarenheter i en affärsnära roll med fokus på att alltid hitta bästa lösning för kunden? Som Strategic Key Account Manager Europa kommer du att arbeta med ett starkt varumärke i en internationell roll med fokus på Europa och i ett bolag där innovation och driv präglar allt vi gör. Missa inte möjligheten att hänga med på en riktigt spännande resa. Nu tar vi vår marknadsomvälvande möbelteknik, Threespine™, till nästa nivå!

 

Välinge Innovation är ett världsledande, innovativt företag inom golv- och möbelbranschen. Våra revolutionerande och välrenommerade tekniker licensieras ut till kunder över hela världen.

SOM STRATEGISK KAM ARBETAR DU LÅNGSIKTIGT….

med att utveckla affärsområdet genom att bygga starka relationer och partnerskap längs hela värdekedjan. Välinges teknik för möbelmontering – Threespine™ – är på framfart och som Key Account Manager har du Europa som arbetsfält. Rollen innebär att aktivt arbeta för att hitta nya möjligheter att sälja in och implementera Threespine™ tekniken hos befintliga och nya kunder.

Din vardag kommer bland annat att bestå av:

 • Att vara delaktig i det strategiska arbetet inom affärsområdet genom att påverka och bygga långsiktiga relationer med producenter, återförsäljare, intresseorganisationer och agenter. Nationellt och i Europa.

 • Helhetsansvar för ett antal befintliga och potentiella kunder avseende de licensierade tekniska lösningarna och den affärsmässiga framdriften.

 • Självständigt förhandla avtal för såväl de kommersiella villkoren som för teknik och patent.

 • Arbeta internationellt på alla nivåer från tekniker, produktionschefer och designers till VD, styrelseordförande och ägare.

 • Driva olika projekt inom marknadsområdet t ex mässor och presentationer i syfte att stötta företagets externa kommunikation.

Dina kontaktytor är omfattande och du kommer jobba i ett team tillsammans med erfarna kollegor som utgår från vårt huvudkontor i Viken utanför Helsingborg. Tjänsten innebär resor inom Europa.

FÖR ATT LYCKAS I ROLLEN…

behöver du ha gedigen erfarenhet av att skapa långsiktiga och hållbara relationer och partnerskap. Du har arbetat i roller med fokus på internationella och kommersiella projekt. Kanske har du tidigare arbetat i en säljande roll, har erfarenhet från retailledet B2B eller kommer från tekniksidan och vill arbeta mer affärsnära.

Oavsett vilket, så tror vi att du som person har ett affärsmässigt och innovativt tankesätt. Du är utåtriktad, prestigelös  och professionell i ditt uppträdande. Din förmåga att skapa trygghet i dina yrkesrelationer samt ditt intresse för den tekniska lösningen, kommer vara avgörande för att lyckas.

Vi tror dessutom att du har:

 • Akademisk examen i ett relevant område

 • Branscherfarenhet från möbel- köks- eller förvaringslösningar

 • Utmärkta kunskaper i Svenska och Engelska (andra Europeiska språk meriterande)

VI ERBJUDER…

 • En modern, innovativ arbetsplats i stark tillväxt.

 • En möjlighet att vara med på en fantastisk resa med branschomvälvande innovativa tekniker.

 • Familjär och prestigelös företagskultur.

 • God arbetsmiljö där alla känner ansvar och hjälps åt.

 • Stor frihet genom målstyrning och coachande ledarskap.

VÄLINGE INNOVATION ÄR ETT VÄRLDSLEDANDE…

teknikutvecklingsföretag. Bolaget utvecklade 1993 världens första mekaniska låssystem för bland annat laminat- och trägolv. Mekaniska låssystem möjliggör limfri läggning och har under det senaste året tagit en betydande del av världsmarknaden. Välinge har idag en omfattande patentportfölj avseende olika golvsystem och mer än 180 licenstagare, däribland flertalet av världens ledande internationella golvföretag och har på senare år även breddat verksamheten till bl.a. möbelbranschen.

Verksamheten är baserad i Viken utanför Helsingborg och antalet anställda uppgår till drygt 250 personer. Välinge har under flera år haft en stark tillväxt och är ett av Sveriges mest lönsamma företag. Välinge är ett ägarlett bolag som ägs av familjen Perván och det globala investmentbolaget Kirkbi.

Läs gärna mer på www.valinge.se och https://www.threespine.com/#click-furniture-technology

 

VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN

Skicka in din ansökan redan idag, urval sker löpande dock sista ansökningsdag 2022-05-15.

Du ansöker genom att klicka på ”Sök tjänst”. Observera att vi inte tar emot ansökningar per e-post.

Har du frågor kring rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta Lisa Alsterberg, Rekryteringskonsult på Roi Rekrytering, lisa.alsterberg@roirekrytering.se

Varmt välkommen med din ansökan!

 

Anställning hos: Välinge Innovation

Omfattning: Heltid

Start: Enligt överenskommelse

 

Dela detta jobb

logga
STRATEGISK KAM

Roi Rekrytering Sverige AB