saljjobb.se

Vill du arbeta med försäljning av lösningar inom energi- och driftövervakning till företag inom industri och fastighet och samtidigt tillhöra ett företag som har en spännande tillväxtresa framför sig? Trivs du i ett företag där du får möjlighet att påverka ditt arbete, samt får möjlighet att arbeta strategiskt i din roll som säljare? Då kan detta vara möjligheten för dig!

För vår kunds räkning, SenseNode, söker vi nu en strategisk säljare som ska arbeta med såväl nationella som internationella kunder, med placering på huvudkontoret i Lund.
 

Rollen
I tjänsten som strategisk säljare på SenseNode kommer du att ansvara för hela försäljningsprocessen från kundbearbetning till signerat avtal. Detta innebär ett produktansvar och uppsökande försäljning av företagets lösningar inom energi- och driftövervakning och utöka försäljningen hos befintliga kunder, samt nya kunder inom industri och fastighet. En stor del av tjänsten innebär även kundvård för att bibehålla en god relation med företagets kunder. Tjänsten innebär många resor både i Sverige och internationellt. Vidare kommer du att tillhöra ett kompetent team som nu är tre personer, där du blir en viktig nyckelperson i företagets tillväxtresa.

SenseNodes lösning kallas Smart Energy Tracking Technology (SETT). Denna övervakningsteknik ger dig en mycket detaljerad översikt över var och hur du använder energi. Och när du vet exakt när och var du använder mest energi kan du vidta åtgärder för att sänka energianvändningen. Skapa en bättre och mer hållbar framtid för ditt företag – och vår planet.
 

Du erbjuds
Ett omväxlande arbete där du har stora möjligheter att utvecklas och utmanas i din yrkesroll. Vidare kommer du att tillhöra ett företag som sedan sin start 2013 har fått välrenommerade industrier i sin kundlista samt har en spännande tillväxtresa framför sig med goda möjligheter att vara ledande på sitt område.
 

Din profil
Vi tror att du har några års erfarenhet som teknisk säljare mot industrin och/eller fastighet och har ett stort intresse för teknik. Vi ser även gärna att du har erfarenhet inom någon eller några av områdena energi, produktion, underhåll, automation och/eller IoT inom industrin. Vidare har du följande kvalifikationer;

• Mycket goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift då du har kontakt med kunder både nationellt och internationellt
• B-körkort
• Goda IT-kunskaper

Som strategisk säljare behöver du ha ett sinne för affärsutveckling, vara resultatfokuserad och relationsorienterad. Du trivs när du har ett stort eget ansvar, får arbeta självständigt samtidigt som du har ett gott samarbete med utvecklarna på företaget. Som person är du utåtriktad, strukturerad och har en förmåga att vara envis och uthållig när det krävs i dina processer.
 

Intresserad?
Vi uppskattar mångfald och ser gärna ett brett spann av sökande till tjänsten. Sök tjänsten via länken nedan. Då vi har ett löpande urval till tjänsten är det viktigt att du skickar din ansökan så fort som möjligt för att öka dina chanser att komma med i urvalsprocessen. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterare Cindy Hultman, 040-6110770 på TEMP-TEAM Sverige.

Varmt välkommen med din ansökan!

Logga

STRATEGISK SÄLJARE TILL SENSENODE

Företag Temp Team
Ort
Utgår

2019-10-26

Ansök nu

Dela detta jobb