saljjobb.se

Studenter och extraanställda säljare till kvällar, helger och sommarjobb

Ort
Kategorier
Utgår

2019-03-31

Ansök nu

Studenter och extraanställda säljare till kvällar, helger och sommarjobb

Vi söker serviceinriktade och engagerade medarbetare till vår kundtjänst för inkommande samtal.  

Om jobbet 

Din huvudsakliga arbetsuppgift är att via telefon serva och guida Länsförsäkringars Bergslagens kunder i deras försäkringsärenden.  

Vi söker ca 5 personer som vid sidan studierna vill arbeta extra på kvällar och helger. Vi ser helst att du är i början av dina studier och att du som söker både har möjlighet och vill jobba minst två pass i veckan under kvällar/helger samt vara sommarvikarie för ordinarie personal under semestermånaderna.  

Vem är du? 

Som person är du positiv, lättlärd och serviceinriktad. Du tycker om att sälja och att göra affärer, är förtroendeingivande, har ordningssinne och tycker om att ha kundkontakt över telefon. Vi ser det som meriterande om du har erfarenhet av kundservice eller försäljning via telefon.  

Hos oss finns det stora utvecklingsmöjligheter inom både bank och försäkring. Du får en gedigen produktutbildning och stöd från säljledare och coacher. Du har personliga säljmål och fast timlön. Kundtjänsten arbetar kvällstid måndag - fredag och dagtid lördag-söndag.  

Vi sitter i lokaler i centrala Västerås. 

Låter det intressant?  

Vill du veta mer, ring säljledare Elin Gustin 0707-60 55 99.  

Fackliga representanter är Helena Lindberg 021-19 01 85 för FTF och Linda Kamsvåg 021-19 02 19 för Saco.  

Välkommen med din ansökan senast 31 mars. Vi kallar till intervjuer löpande under ansökningstiden. 

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och gjort vårat medieval. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare och rekryteringsföretag. 

Vi på Länsförsäkringar Bergslagen är 300 engagerade medarbetare som bor där våra kunder bor, handlar i samma affärer och har samma väder. Med kontor i Västerås, Örebro, Sala, Köping, Karlskoga och Lindesberg finns vi nära drygt 235 000 kunder – som alla tillsammans äger bolaget. Det gör att vi är försäkringsbolaget och banken som förstår vad våra kunder behöver för att känna trygghet för familjen, sina ägodelar, företaget och sina pengar. Allt samlat på ett ställe – genom hela livet.

Kort om tjänsten

Anställningsform
Extrajobb 

Sista ansökningsdag:
2019-03-31

Arbetsplats
Västerås 

Kontaktperson

Elin Gustin 
Chef

Dela detta jobb

Studenter och extraanställda säljare till kvällar, helger och sommarjobb

Länsförsäkringar Bergslagen