saljjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Saljjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Studenter och nyexaminerade inom försäljning till Concito Consulting

Företag Eterni Sweden AB
Ort
Kategorier
Utgår

2022-07-16

Ansök nu

Studenter och nyexaminerade inom försäljning till Concito Consulting

Brinner du för B2B-försäljning? Är du duktig på att knyta nya kontakter och har en förmåga att driva dig själv och ditt arbete framåt? Vill du arbeta på en konsultfirma som samarbetar med de mest ansedda bolagen i Sverige och därigenom utvecklas i din roll som säljare? Då ska du söka denna tjänst som tar både dig och din karriär till en helt ny nivå redan idag!

ARBETSUPPGIFTER
Concito Consulting växer och söker nu studenter och nyexaminerade säljare till sin verksamhet i Malmö. Du kommer att arbeta som Säljkonsult för de kändaste aktörerna på marknaden och hanterar allt från segmenteringar till relationsskapande kontakter med kunder. Du fungerar som en länk mellan olika bolag och kan på sikt få ansvara för större projekt och rapportering mot slutkund. 

Att arbeta som Säljkonsult är en unik möjlighet att utvecklas i din försäljning. Du kommer erbjudas en gedigen utbildning och vidareutveckling samt utmanas i din roll som säljare. Denna tjänst kommer ta din försäljning till nya höjder och ge dig flera av de verktyg som behövs för en framgångsrik karriär. 

Du kommer främst att utföra arbetsuppgifter som: 

  • Säljkontakter via telefon och mejl. 
  • Segmentering och prospektering.
  • CRM och administrativt säljarbete. 
  • Projektansvar och rapportering internt samt mot slutkund. 

PERSONLIGA EGENSKAPER OCH KVALIFIKATIONER
För att trivas i rollen som Säljkonsult behöver du ha ett brinnande intresse för försäljning samt vara ansvarstagande och värdera din personliga utveckling. Vi söker dig som uppskattar ett gott samarbete internt och ser det som en självklarhet att vidareutveckla både dig själv och verksamheten. Vidare känner du dig bekväm i kunddialoger och du har inga problem med att planera ditt eget arbete samt ta initiativ. Din nyfikenhet och vilja att prata med nya människor driver dig och ditt arbete framåt. 

Viktigt för tjänsten:

  • Intresse och/eller erfarenhet från nykundsbearbetning och B2B-försäljning. 
  • Mycket god svenska och engelska i tal och skrift. 
  • God dator- och systemvana. 
  • Handlingskraftig, driven och strukturerad personlighet. 

OM TJÄNSTEN
Tjänsten som Säljkonsult är ett konsultuppdrag där omfattningen kommer anpassas utefter din sysselsättning. Du arbetar heltid under sommaren med ett antal lediga veckor och därefter finns goda möjligheter att fortsätta på deltid eller heltid. På sikt finns stor potential att få en anställning direkt hos Concito Consulting som ser långsiktigt på denna tjänst. Arbetstiderna är måndag-fredag 08.00-17.00 och du sitter i fina lokaler centralt i Malmö. Du blir till en början anställd av Eterni Sweden AB och arbetar som konsult.

ÖVRIGT
Sök tjänsten genom att klicka på ”sök denna tjänst” längst upp på den här sidan. Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan. Dina frågor angående rekryteringsprocessen svarar Amanda Ring på via amanda.ring@eterni.se eller 0738-617273.

Varmt välkommen med din ansökan! 

Dela detta jobb

Studenter och nyexaminerade inom försäljning till Concito Consulting

Eterni Sweden AB