saljjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Saljjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Studenter sökes för extrajobb i sommar

Företag Eterni Sweden AB
Ort
Kategorier
Utgår

2022-06-05

Ansök nu

Studenter sökes för extrajobb i sommar

Snart är sommaren här och våra kunder behöver dig för att stärka upp sina team. Tycker du om varierande arbetsuppgifter inom försäljning, administration, ekonomi eller lager? Är du en serviceinriktad och ansvarstagande lagspelare som trivs i miljöer med högt tempo? Då ska du söka denna tjänst idag!

ARBETSUPPGIFTER 
Vi på Eterni hjälper våra kunder att stärka upp sina team med personal inför sommarsemestern och söker dig som vill arbeta inom service, kundtjänst, administration, ekonomi eller lager. Arbetsuppgifterna och omfattningen kommer variera efter kundens behov och anpassas efter din profil. Ingen dag är den andra lik och detta är ett bra sätt att skaffa sig erfarenhet inom diverse områden. 

PERSONLIGA EGENSKAPER OCH KVALIFIKATIONER
För att trivas hos våra kunder behöver du vara en prestigelös lagspelare som ser vikten av ett bra samarbete internt. Att arbeta strukturerat, lösningsorienterat och kvalitetsmedvetet ser du som en självklarhet samt att du drivs av att leverera resultat. Du har en god kommunikations- och anpassningsförmåga samt är drivande och effektiv i ditt sätt att arbeta. Du värderar en god service och känner dig bekväm med kunddialoger samt uppskattar att arbeta i en händelserik miljö. 

Viktigt för tjänsten: 

  • Serviceinriktad, ansvarstagande och en god kommunikationsförmåga.
  • Erfarenhet inom ett eller flera av följande områden: försäljning, kundkontakt, administration, ekonomi och lagerarbete.
  • Flytande i svenska och goda kunskaper i engelska i tal och skrift. 
  • God dator- och systemvana.
  • Meriterande med B-körkort.

OM TJÄNSTEN
Tjänsten är ett konsultuppdrag där du blir anställd hos oss på Eterni Sweden AB och uthyrd till någon av våra kunder. Vi ser att du har en annan huvudsaklig sysselsättning under terminerna och kan arbeta hela eller delar av sommaren. Arbetstiderna är främst förlagda dagtid måndag-fredag. För rätt person finns goda möjligheter till fortsatt extrajobb efter sommaren. 

ÖVRIGT
Sök tjänsten genom att klicka på ”sök denna tjänst” längst upp på den här sidan. Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan. Dina frågor angående rekryteringsprocessen svarar Erica Miller på via 0738-617275 eller erica.miller@eterni.se.

Varmt välkommen med din ansökan!

 

Dela detta jobb

Studenter sökes för extrajobb i sommar

Eterni Sweden AB