saljjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Saljjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Studerande butiksmedarbetare till Androuet Ostbutik i december

Företag Academic Work
Ort
Utgår

2022-01-18

Ansök nu

Studerande butiksmedarbetare till Androuet Ostbutik i december

Studerar du, har erfarenhet av arbete på café och vill ha ett roligt extrajobb i december? Androuet Ostbutik på Nybrogatan samt Götgatan letar nu efter tre studenter som vill hjälpa dem med deras försäljning i jul. Skicka in din ansökan redan idag då vi letar med löpande urval!

Om tjänsten

Det är skillnad på ost och ost. Och det vet Vincent och Anna Lefèvre, som driver ostbutiken Androuet. Företaget har en tradition som sträcker sig tillbaka till Paris och tidigt 1900-­tal, där Androuet var först med att inneha ett utbud av ostar från hela landet. I och med den tidens svårigheter med att transportera och lagra ost var det vanligt att ostbutikerna samarbetade med tillverkare inom en radie på högst 6-­10 mil. Androuet löste problemet med hjälp av affinage, mognadslagring, där unga produkter lagras tills de är ätmogna, en metod som vi använder oss av än idag. Och än idag behåller vi samma nära och täta kontakt med våra noggrant utvalda producenter, för att kunna erbjuda bästa möjliga sortiment av riktig hantverksost – där inga av de cirka 100-200 produkterna i butikerna är industriellt framtagna.

Du kommer arbeta som konsult via Academic Work. Androuet har tre butiker, en på Götgatan, en på Nybrogatan samt en på NK. Vi söker nu tre studenter som vill hjälpa dem i butiken främst mellan datumen 16 och 31 december.

Behovet är främst för att hjälpa dem under julen men det finns goda möjligheter att fortsätta arbeta extra även efter december. Då under helger och kvällar.

Arbetsuppgifter

I rollen som butiksbiträde hos Androuet Ostbutik kommer du till exempel att:

  • Leverera högklassig service mot kunderna

  • Assistera i försäljningen

  • Arbeta i högt tempo

Vi söker dig som

  • Har tidigare erfarenhet av att arbeta på café eller restaurang

  • Studerar

  • Har goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift

Som person är du:

  • Serviceinriktad

  • Stresstålig

  • Självgående

ÖVRIG INFORMATION

Start: December

Omfattning: Deltid

Placering: Götgatan/Nybrogatan

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Dela detta jobb

Studerande butiksmedarbetare till Androuet Ostbutik i december

Academic Work