saljjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Saljjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Studerande butikssäljare till K-rauta!

Företag Academic Work
Ort
Utgår

2022-06-30

Ansök nu

Studerande butikssäljare till K-rauta!

Vi söker studenter med servicekänsla ut i fingertopparna som vill vara med och skapa branschens nöjdaste kunder till K-rauta. Detta är ett perfekt läge för dig som vill ha ett meriterande sommarjobb! Behovet är omgående vilket gör att denna rekryteringsprocess kommer gå snabbt, därför är du välkommen med din ansökan redan idag! Om tjänsten

Academic Work söker för K-rautas räkning en student som ska arbeta som butikssäljare i deras varuhus i Gävle. K-rauta har idag 17 byggvaruhus runtom i Sverige och företaget har utvecklat prisvärda produkter som även säljs internationellt.

Tjänsten är ett deltidsjobb som omfattar cirka 25-100% från och med omgående till och med sista augusti. Det finns även god chans till förlängning om alla parter är nöjda med samarbetet. Arbetet innefattar både helg- och kvällsarbete.

Du erbjuds

 • En rolig och varierad vardag som du delar tillsammans med kunder och kollegor
 • Ett värdefullt extrajobb under sommaren som kan leda till goda möjligheter att arbeta deltid vid behov efter sommaren
 • Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter

Dina främsta arbetsuppgifter som butikssäljare i varuhuset och ute på bygg-gården är att ge kunden förstklassig service och arbeta med merförsäljning. Du kommer bidra med dina kunskaper och erfarenheter om företagets produkter, sköta kassaarbete samt arbeta med exponering av varor. Det är viktigt att du som person har ett genuint intresse för att ge kunden den bästa möjliga upplevelsen. Du kommer till exempel att:

 • Arbeta med kassaförsäljning
 • Packa upp och fylla på varor
 • Ansvara för orderhantering
 • Se till att kunder välkomnas ordentligt och lämnar butiken fullständigt nöjda

Du kommer få en gedigen introduktion i förekommande arbetsuppgifter och de bästa förutsättningarna för att axla rollen som en framgångsrik butikssäljare.

Vi söker dig som

 • Är studerande på eftergymnasial nivå med minst två terminer kvar av dina studier, samt har möjlighet att jobba mellan 25-100% under sommaren
 • Talar och skriver obehindrat på svenska och engelska då det krävs i dialog med kunder

Vi ser det som meriterande om man tidigare har arbetat i butik samt har servicevana. Det är även meriterande om du har tidigare erfarenhet från byggbranschen från såval arbete som skola. Vidare är det till din fördel om du har truckkörkort för motviktstryck (B1) och för ledstaplare (A2).

Som person är du:

 • Serviceinriktad
 • Flexibel
 • Samarbetsvillig

Övrig information

 • Start: Omgående
 • Omfattning: Deltid/heltid under juni, juli och augusti
 • Placering: Gävle

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Information om företaget

K-rauta AB är ett helägt dotterbolag till Finlands största handelskoncern, Kesko Oyj. Efter att de slog upp portarna till det första byggvaruhuset i Sverige 1996 var de snart rikstäckande med 17 varuhus runt om i Sverige. Branschen är i ständig förändring vilket kräver en förmåga att utveckla och förnya sig själv. K-rauta levererar förutom byggvaror även tjänster som förverkligar och förenklar kundens projekt.

Ansök här

 

Dela detta jobb

Studerande butikssäljare till K-rauta!

Academic Work