saljjobb.se

logga

Suomenkielinen ja rakastatko liikuntaa? Vi söker en kundsupport!

Företag Jurek
Ort
Kategorier
Utgår

2020-11-12

Ansök nu

Suomenkielinen ja rakastatko liikuntaa? Vi söker en kundsupport!

Vill du tillhöra ett företag som varje dag strävar mot att aktivera människor och bidra till en bättre folkhälsa? Har du några års erfarenhet från kundsupport och trivs bäst i organisationer som präglas av engagemang och positivitet? Talar du flytande finska, svenska och engelska? Då kan det vara dig vi söker!

Arbetsbeskrivning

Som kundsupport kommer din främsta uppgift att vara att ge företagets kunder den bästa serviceupplevelsen. Du kommer främst att hantera inkommande kundärenden via telefon och mail samt planera och koordinera resurser kopplade till leverans av nya produkter samt förebyggande service och reparation på befintliga produkter.

Du kommer att bli del av ett internationellt team på åtta personer och vara placerad på företagets kontor norr om Stockholm.

Vem är du?

Vi söker dig som har några års erfarenhet av en liknande roll inom kundsupport och logistik, och som har ett genuint intresse för träning och hälsa! Du behärskar både finska, svenska och engelska obehindrat.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personliga egenskaper där det viktigaste för oss är att du har en positiv grundinställning – och älskar att ge service! Du har ett högt engagemang, starkt personligt driv och arbetar strukturerat och metodiskt. Vidare är du ansvarstagande och lösningsorienterad. 

Du erbjuds

En roligt och varierande tjänst på inledningsvis 50% men med stora möjligheter att gå upp till heltid på sikt. 

Tjänsten ingår i vår konsultverksamhet, vilket innebär att du kommer vara anställd på Jurek men arbeta hos vår kund. Detta är ett konsultuppdrag på inledningsvis 4 månader, med chans till förlängning eller överrekrytering. Förväntat startdatum är i början av december 2020. Har du frågor är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Angeliqa Haapanen på angeliqa.haapanen@jurek.se 

Välkommen in med din ansökan redan idag då vi går igenom urvalet löpande!

Om verksamheten

Vi på Jurek är specialister på att rekrytera och hyra ut konsulter på alla nivåer inom Law, Finance, HR, Marketing & Communication och Business Support. Vi arbetar passionerat och effektivt med att hitta, skapa och matcha talang.

Sökord: Kundservice, Kundsupport, Service, Kundservicemedarbetare, Kundmottagare, first Line, Support, Back Office, Costumer Service Specialist, Kundtjänst, Kundtjänstmedarbetare, Logistik, Planering, Planner, Finska, Finland, Finsktalande.

 

 

Dela detta jobb

logga
Suomenkielinen ja rakastatko liikuntaa? Vi söker en kundsupport!

Jurek