saljjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Saljjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

Supportkoordinator till Dinbox

Företag PerformIQ
Ort
Utgår

2022-06-30

Ansök nu

Supportkoordinator till Dinbox

Supportkoordinator till Dinbox

Tjänstebeskrivning & erbjudande
Är du en person som vill ge bästa service till våra kunder och har förmågan att jobba effektivt och strukturerat i en varierande roll tillsammans med trevliga kollegor?

Vi är idag det marknadsledande postboxbolaget där vi tillsammans designar, utvecklar och tillverkar smarta helhetslösningar för trapphus och byggnader. Som branschens första molnbaserade företag och Nordens största leverantör av fastighetsboxar är vi faktiskt rätt stolta. Vi har idag lösningar och teknik som fungerar för alla typer av bostadsrätter och mindre förvaltningar – analoga som digitala. Med våra egna system, eller integrerade med andras.

Din roll

I rollen som supportkoordinator kommer du att ha en viktig och omväxlande roll där du kommer ge våra kunder en högkvalitativ och snabb support gällande tekniska frågor, reklamationer, driftsättning, leverans och service av våra produkter/tjänster. Du kommer också att få möjlighet att utbilda våra kunder i våra system och produkter när du vuxit in i rollen. Du kommer att ingå i ett härligt team om 5 personer, präglat av laganda, motivation, glädje och högt tempo. Vi utgår från vårt kontor mitt i centrala Stockholm. Tjänsten är tillsvidareanställning med goda villkor.

Personprofil
Vi lägger stor vikt vid din personlighet där vi ser en positiv och glad person som både är lösningsorienterad och har en stor servicekänsla. Vi ser även till övriga egenskaper såsom:
• Du är van vid mycket kundkontakt och vi ser gärna att du har erfarenhet från kundservice, support, sälj eller butik etc.
• Du är strukturerad, noggrann och effektiv samtidigt som du har förmågan att kunna prioritera.
• Goda datakunskaper inom MS Office, övriga system lär vi dig.
• Genuint teknikintresse är meriterande.
• Du är både en teamplayer samtidigt som du jobbar individuellt

Övrigt
Kontakt
Vår samarbetspartner i den här rekryteringen är PerformIQ – rekrytering av personal med egenskaper från idrott/ föreningsliv
Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Rekryteringskonsult Mattias Söderberg på 072-157 27 76.
Urval och intervjuer kommer att ske löpande.

Välkommen in med din ansökan redan idag!

Företagspresentation
Om Dinbox
Dinbox är sedan 2009 Sveriges största leverantör av fastighetsboxar och digitala accesslösningar för det mindre flerbostadsbeståndet. Vi designar, utvecklar och tillverkar smarta helhetslösningar för flerbostaden, både digitala och analoga. Dinbox förvärvades under 2020 av RCO Gruppen. Läs mer om Dinbox: www.dinbox.se

Om RCO Gruppen
RCO Gruppen består av RCO Security, Dinbox och EasyAccess. Gemensamt för bolagen i gruppen är att de utvecklar, tillverkar och säljer tjänster och produkter inom lås- och säkerhetssystem.
RCO Gruppen omsätter drygt 400 miljoner kronor och har cirka 140 medarbetare. RCO Security AB ägs till 100 procent av Novax som ingår i familjeföretaget Axel Johnson AB. Företaget är miljödiplomerat enligt Svensk Miljöbas. Dinbox och EasyAccess ägs av RCO Security. Läs mer om RCO på deras hemsida: https://www.rco.se

Dela detta jobb

logo
Supportkoordinator till Dinbox

PerformIQ