saljjobb.se

logga

Supportkoordinator till Transtemas studentpool

Företag Montico AB
Ort
Kategorier
Utgår

2021-01-25

Ansök nu

Supportkoordinator till Transtemas studentpool

Om tjänsten

Transtema Network Services är en marknadsledande leverantör inom projektering, byggnation och underhåll av infrastrukturer för tekniskt avancerade kommunikationsnät. Transtema Network Services ingår i Transtema Group och är ett dotterbolag i en större koncern, som bland annat har affärsområden inom fibernät, nätverksanslutning och teknik. Arbetet utförs i härliga lokaler med ett öppet kontorslandskap på huvudkontoret i Mölndal, här har du närhet till både restaurang och bussförbindelser. Montico anställer dig och följer dig hela vägen mot en eventuell fast anställning hos vår kund. Vårt mål är att matcha rätt person till rätt plats.

Arbetsbeskrivning

Vi söker nu dig som vill vara en del av vår studentpool. Du kommer att arbeta vid behov och hoppa in när det behövs, vi ser gärna att du kan arbeta 1-2 dagar i veckan med start i februari.

I rollen som supportkoordinator arbetar du tillsammans med ett engagerat team i en centraliserad och funktionell enhet. Du kommer vara länken mellan kunden och teknikern. Arbetsuppgifterna består främst av att supporta tekniker och kunder via telefon och mail. Att bevaka och planera ut jobb på tekniker som arbetar på fält för att byta ut elmätare ingår också i arbetet, detta styrs utifrån kompetens och prioritering. Du har kontakt med tekniker i ett specifikt geografiskt område där du ansvarar för planeringen utav jobbet som ska utföras.

Som medarbetare hos Transtema kommer du att ges möjlighet till utbildning och personlig utveckling. Kulturen i företaget präglas av öppenhet och ett stort mått av eget personligt ansvar för att arbetet utförs på bästa möjliga sätt.

Vi söker dig som

Som person är du strukturerad, stresstålig och nyfiken. I och med att du dagligen har kontakt med tekniker, både över telefon och mail, så ser vi gärna att du är serviceinriktad och har ett ödmjukt och lösningsorienterat förhållningssätt. Att planera, ta beslut och initiativ är något du känner dig bekväm med. För att du ska trivas i rollen som supportkoordinator bör du vara förändringsbenägen och nytänkande.

En vilja att utvecklas och lära sig inom området är en förutsättning för att du ska lyckas i ditt arbete. Har du tidigare erfarenhet från servicearbeten eller logistik är detta meriterande. För denna tjänsten krävs det att du har en god datavana, talar och skriver svenska flytande samt behärskar engelska.

Vårt företag

Montico är ett komplett matchningsföretag som erbjuder helhetslösningar till företag och privatpersoner inom rekrytering, bemanning och utbildning. Vi har närmare 1 000 anställda varav cirka 800 är konsulter utplacerade på uppdrag hos kund. Vi har kontor på över 20 orter i Sverige med huvudkontor i Tranås samt ett kontor i Polen för internationell arbetskraft. Läs mer på www.montico.se.

Din ansökan lämnar du via länken nedan.

Då vi gör löpande urval tar vi gärna emot din ansökan så snart som möjligt.

Dela detta jobb

logga
Supportkoordinator till Transtemas studentpool

Montico AB