saljjobb.se

Supportmedarbetare till Klaravik

Företag Eterni Sweden AB
Ort
Utgår

2021-09-29

Ansök nu

Supportmedarbetare till Klaravik


På Klaravik sammanför vi hundratusentals köpare över hela världen med säljare av maskiner och fordon. Förra året sålde vi maskiner för 2 miljarder och i år ligger prognosen på ytterligare tillväxt. På Klaravik söker vi ständigt talanger som vill hjälpa oss att fortsätta förändra branschen och skapa världens bästa auktionssystem.

Vi sysselsätter auktionsmäklare i hela landet, kundtjänst och administrativ personal på vårt huvudkontor i Karlstad, utvecklare och webbdesigners på vårt utvecklingskontor i Lund. Vi är idag drygt 130 medarbetare på Klaravik, varav 49% är kvinnor och 51% är män. Och vi växer ständigt med fler talangfulla medarbetare!


SUPPORTMEDARBETARE TILL KLARAVIK

ARBETSUPPGIFTER
Som supportmedarbetare hos Klaravik kommer du att arbeta i en trevlig och öppen miljö där ditt primära fokus ligger på att svara på support- och reklamationsärenden via telefon och mail. Ni arbetar tätt tillsammans i teamet men du har även stort ansvar över dina egna arbetsuppgifter vad gäller beslutsfattning och ansvarsområden. Här arbetar vi i ett högt tempo och har alltid många ärenden igång samtidigt och problemlösning är en stor del av din vardag. Du kommer bli en del av ett prestigelöst team på en arbetsplats där det är högt i tak och där gemenskap i kombination med möjlighet att påverka präglar atmosfären.

PERSONLIGA EGENSKAPER OCH KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är en stjärna på service och som trivs med telefonen och datorn som arbetsredskap. Som person tror vi att du är prestigelös, nyfiken och lösningsorienterad. Vidare tror vi att du är duktig på att uttrycka dig i så väl tal som skrift och det kommer naturligt för dig att göra det där lilla extra för att kunden ska få en så bra upplevelse som möjligt. Har du tidigare erfarenhet av reklamationshantering och kundtjänstarbete är det meriterande. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet
.
OM TJÄNSTEN
Tjänsten som supportmedarbetare är ett konsultuppdrag på heltid med start omgående som initialt är på 6 månader. Du blir anställd av Eterni Sweden AB och arbetar som konsult hos Klaravik. Efter 6 månader har vår kund för avsikt att erbjuda dig en tillsvidareanställning.

ÖVRIG INFORMATION
Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan. Dina frågor angående rekryteringsprocessen svarar Adam Fransson Mörk på via 0738-617253 eller adam.f.mork@eterni.se. Varmt välkommen med din ansökan!

Dela detta jobb

Supportmedarbetare till Klaravik

Eterni Sweden AB