saljjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Saljjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logga

SUPPORTSTJÄRNA

Ort
Kategorier
Utgår

2022-06-12

Ansök nu

SUPPORTSTJÄRNA

Är du en person som tenderar att tävla i allt du gör samtidigt som du vill vara en del av ett lag som firar gemensamma resultat? Hos oss får du inte bara möjlighet att omge dig med andra idrottsnördar (både kunder och kollegor) utan du får även nytta av din vinnarskalle.

Om SportAdmin

Sedan 2005 har vi strävat efter att förenkla, digitalisera och automatisera administrationen för alla ideellt arbetande hjältar i föreningsvärlden. Vårt affärssystem hjälper idag mer än 1 400 föreningar och 2 miljoner föreningsmedlemmar i Sverige. Vår kärlek till idrotten genomsyrar allt vi gör och vi jobbar ständigt utifrån devisen att vi ska vara föreningens bästa vän. Som ett kvitto på att vi gör ett bra jobb och att våra produkter och tjänster gör skillnad har vi nu tilldelats utmärkelsen DI Gasellföretag tre år i rad (2019, 2020 och 2021).

Förutom att du kommer få jobba med riktigt spännande produkter och kompetenta medarbetare kan en arbetsdag på SportAdmin även innefatta kaffepauser, pingisspel, en och annan fika, golftävlingar och mycket mer. Dessutom gillar vi att lämna kontoret då och då för att hitta på spännande aktiviteter.

Din roll

Det är du och dina kolleger i support-teamet som ansvarar för att ta emot inkommande samtal och hjälpa våra kunder med supportfrågor om vårt system via telefon och mail. Du får felsöka och testa dig fram för att hitta lösningen på de ofta unika problemställningar som våra föreningar har. Detta är motsatsen till ett monotont arbete.

Du kommer att arbeta tätt med vårt supportteam – ett härligt sammansvetsat gäng – men koordinerar också frekvent med företagets andra avdelningar, när det krävs för att hjälpa föreningen. Arbetstiderna är flexibla men förläggs främst på kontorstid 8-17 på vårt kontor på Gustav Adolfs Torg i Malmö. Vi ställer alltid höga krav på våra medarbetare men tillämpar stor frihet under ansvar.

Vi erbjuder

Även om vi arbetar hårt i veckorna så ser vi samtidigt till att ha riktigt roligt. Vi anser att om någon av våra anställda har söndagsångest har vi som företag misslyckats. Vi tror att kreativitet och slutresultat blir avsevärt bättre om man varje söndag längtar efter att komma in på kontoret nästkommande dag. Seriöst, noggrant och professionellt – självklart. Men det ska vara roligt att jobba på SportAdmin, för då kan vi vara innovativa och engagerade till den grad som behövs för att kunna uppnå våra högt ställda mål och visioner.

Vi är resultatdrivna och tävlingsinriktade, vilket är nödvändigt då vi är mitt uppe i att förändra, digitalisera och automatisera en hel bransch. Vi behöver hela tiden utmana oss själva för att kunna lösa framtidens problem som ingen ens har gett sig in på att lösa.

Besök gärna vår karriärssida för att läsa mer om hur det är att jobba hos oss.

Din Profil

Vi söker dig som vill vara en av många stjärnor i ett redan stjärnspäckat lag. Du har en stark egen motor och en god portion tålamod. Att ge kunden service och en god upplevelse i kontakten med oss är lika självklart för dig som att kämpa tills slutsignalen ljuder. Vi tror att du:

  • Har en stark koppling till idrott/föreningslivet

  • Har en god datorvana och vill jobba med ett affärssystem

  • Har en känsla för service och gillar att överträffa kundens förväntningar

  • Har ambitionen att utvecklas hos oss i denna och potentiellt andra roller i takt med vår expansion

Ansökan

Välkommen med din ansökan! Vi tillämpar löpande urval så ansök snarast, dock senast 2022-05-08. Du ansöker genom att fylla i ansökningsformuläret. Observera att vi inte tar emot ansökningar per e-post.

För frågor rörande rekryteringsprocessen och rollen, vänligen kontakta vår supportchef Johannes Grufstedt; johannes@sportadmin.se

Dela detta jobb

logga
SUPPORTSTJÄRNA

Roi Rekrytering Sverige AB