saljjobb.se

Svensk kundtjänstmedarbetare till NutraQ i Trollhättan

Företag Eterni Sweden AB
Ort
Utgår

2021-05-19

Ansök nu

Svensk kundtjänstmedarbetare till NutraQ i Trollhättan

NutraQ har precis flyttat in i fina nya lokaler på Innovatum i Trollhättan och söker efter en ny kundservicestjärna som vill bli en del av deras härliga team och som drivs av att hjälpa människor till att få en bättre vardag.

ARBETSUPPGIFTER
NutraQ sitter i ett öppet landskap tillsammans med svensk, dansk och norsk kundservice fördelat i olika team och språk. Nu söker det en svensk kundservicemedarbetare som i första hand kommer att:

 • Besvara inkommande samtal, rådgivning av produkterna samt arbeta med att fånga upp möjligheter till merförsäljning.

 • Ringa utgående samtal till befintliga kunder, som tex uppföljningssamtal och välkomstsamtal.

 • Besvara mail och brev samt sköta övriga administrativa uppgifter.

PERSONLIGA EGENSKAPER OCH KVALIFIKATIONER

Vi söker dig som drivs av att skapa relationer och har en hög arbetsmoral. Du är serviceinriktad och positiv som person och agerar lugnt, stabilt och kontrollerat i stressiga situationer. Vi ser att du har erfarenhet inom kundservice, telemarketing och/eller butiksförsäljning sedan innan och har en vana att arbeta med dator och telefon som arbetsverktyg. 

VI ERBJUDER
För oss är det självklart att du ska må bra och trivas på jobbet och vi har därför tagit fram en rad förmåner. Hos oss får du;

 • 37,5 timmars vecka.

 • En arbetsplats med en bra arbetsmiljö och en ergonomisk arbetsplats med sitt/ståbord, ställbara stolar, balansbrädor och diverse.

 • Ett nära samarbete med din närmsta chef.

 • Personligt förbrukning av våra produkter.

 • Massage av en massör under arbetstid (Ca 20 minuter/vecka)

 • Fri tillgång till Kaffe, Tee, Kolsyrat vatten och frukt.

 • Företaget brukar arrangera en större tillställning med hela koncernen en gång vartannat år och vi har även julbord och sommarfest.

 • Vi har kollektivavtal.

OM TJÄNSTEN
Tjänsten som kundservicemedarbetare är ett konsultuppdrag på heltid. Du blir anställd av Eterni Sweden AB och arbetar som konsult hos NutraQ Sweden. Det finns sedan goda möjligheter till anställning av kund.

Tips inför din ansökan: Läs annonsen ordentligt. Det personliga brevet ska spegla dig och varför du passar in på det som vi söker i annonsen. Du är välkommen att kontakta oss om du har specifika frågor om tjänsten eller Eterni som du inte kan läsa dig till i annonsen alternativt på Eternis hemsida. 
Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan.  
 

Vi värdesätter din härliga personlighet och ditt driv. Varmt välkommen med din ansökan!

Dela detta jobb

Svensk kundtjänstmedarbetare till NutraQ i Trollhättan

Eterni Sweden AB